fbpx
skip to Main Content

Sähköisen asioinnin palvelut tutuksi -työpajat saattavat palveluntarjoajat ja asiakkaat yhteen

Sähköisen Asioinnin Palvelut Tutuksi -työpajat Saattavat Palveluntarjoajat Ja Asiakkaat Yhteen

Etelä-Karjalan kansalaisopisto (EKKO) järjestää yhdessä Kulttuuritila Nuijamiehen ja Etelä-Karjalan yhdistykset ry:n kanssa sähköisten asiointipalvelujen esittely- ja tutustumistilaisuudet Kulttuuritila Nuijamiehessä tiistaina 7.5. ja 14.5. klo 10-13. Ensimmäisessä työpajassa tutustutaan EKSOTE:n ja KELA:n sähköisiin asiointipalveluihin. Seuraavan viikon aiheina ovat Osuuspankin verkkoasiointi ja Verohallinnon Omavero-palvelu.

  • Tilaisuuksissa voi osallistua joko yhteen tai molempiin esittelyihin. Palvelujen esittelyjen välissä osallistujien on mahdollista kokeilla sähköisiä palveluita omilla laitteillaan digiopastajien avustuksella, kertoo EKKOn koulutussuunnittelija Sanna Laukkarinen.

Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Opastettavien toivotaan ottavan koulutuksiin oman tablettitietokoneensa tai kannettavan tietokoneensa mukaan. Mikäli osallistujat toivovat henkilökohtaista opastusta palvelujen käyttöön, täytyy heidän kirjautua palveluihin omilla tunnuksillaan. Palveluntarjoajilla ei ole kokeilutunnuksia sähköisiin palvelualustoihin.

Sähköisen asioinnin työpajat ovat osa OPH:n rahoittamaa aikuisten perus- ja digitaitojen kehittämiseen suunnattua Kansalaisen digitaidot –hanketta, joka kestää vuoden 2020 loppuun. Hankkeen aikana EKKO järjestää maksutonta digitaalisiin laitteisiin ja palveluihin keskittyvää koulutusta yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa. 

Lisätietoja:

Sanna Laukkarinen, koulutussuunnittelija, p. 050 555 1676, sanna.laukkarinen@ekko.fi 
Mikko Vento, Kulttuuritila Nuijamies puheenjohtaja, p. 040 654 2663, mikko.vento@lappeenranta.fi

Pin It on Pinterest

Back To Top