skip to Main Content

Akvarelli- ja akryylimaalauksia taidenäyttely EKKOn opistotalolla 24.1.-21.2.2019

Akvarelli- Ja Akryylimaalauksia Taidenäyttely EKKOn Opistotalolla 24.1.-21.2.2019

Taidenäyttelyssä on esillä akvarelli- ja akryylimaalauksia taideopettaja Tiinalotta Särmölän torstain akvarellimaalausryhmäläisiltä ja joka toinen perjantai kokoontuvalta akryylimaalausryhmältä. Mukana näyttelyssä on töitä yhteensä viideltätoista akvarellimaalauksen ja kolmelta akryylimaalauksen harrastajalta. Näyttelyn teokset ovat valmistuneet syyslukukauden 2018 aikana.

Akvarellimaalauksessa olemme harjoitelleet erilaisia akvarellitekniikoita, kuten märkää märälle maalausta, sienen, erilaisten siveltimien, ja maskiliiman käyttöä. Olemme tehneet asetelmamaalauksia ja tutkineet veden kuvausta. Olemme maalanneet talvimaisemia, opetelleet värioppia ja tutkineet valon ja varjon värien heijastumista lumeen. Veden tyrskyjen kuvaamisessa olemme käyttäneet tehosteena myös hiomapaperilla raapimista. Tunneilla olemme tutustuneet taidehistoriaan ja tehneet maalauksia impressionistien sekä nykytaiteilijoiden teoksien innostamina. Olemme myös tutkineet akvarellimaalauksen kehitykseen suuresti vaikuttaneen William Turnerin akvarelleja ja hänen taidokasta värien käyttöään. 

Akryylimaalauksessa olemme tutustuneet akryylimaalauksen perusteisiin ja erilaisten mediumien käyttöön, joiden avulla voi paksuntaa maalia, hidastaa maalin kuivumista ja saada maaliin kiiltoa. Olemme myös maalanneet erilaisille pohjamateriaaleille, kuten pahville, kankaalle ja paperille. 

Näyttely on avoinna Etelä-Karjalan kansalaisopiston toimiston aukioloaikana 24.1.-21.2.2019 opistotalossa (Pohjolankatu 27, 53100 LPR) ma-ti klo 10-17.15 ja ke-to klo 10-15, pe suljettu.

Tervetuloa tutustumaan taidenäyttelyymme! ☺️

Pin It on Pinterest

Back To Top