fbpx
skip to Main Content

EKKO on täynnä yhdessä tekemisen meininkiä

EKKO On Täynnä Yhdessä Tekemisen Meininkiä

Perjantaina 10.11. opistotalolla järjestetään kaikille avoimet seppeleentekotalkoot. EKKO osallistuu tuolloin Suomi 100 –juhlavuoden merkeissä sankarivainajien valtakunnalliseen muisto- ja kiitostapahtumaan. Valmiit seppeleet lasketaan sankarivainajien haudoille itsenäisyyspäivänä.

Oman havukranssin voi tulevana perjantaina käydä tekemässä klo 15–19. Tarvittavat havut ja työkalut odottavat tekijöitä opistotalon alakerrassa osoitteessa Pohjolankatu 27. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Kerrallaan mukaan mahtuu noin 20 henkilöä. ”Omat hanskat on hyvä ottaa mukaan”, neuvoo Minna Melkko opistolta ja lupaa, että seppeleen sitominen onnistuu ensikertalaiseltakin.

 Yhdessä opittua jaetaan maalauksin ja runoesityksin

EKKO:n kuvataideryhmäläisten tekemiä maalauksia on esillä opistotalolla. Muutos ja pysyvyys –näyttelyn on koonnut kuvataideryhmien opettaja, kuvataitelija Soli Perttu. Näyttely on avoinna toimiston aukioloaikoina 22.11. asti.

Jukka Kutvosen tekemä akryylityö

Opiston runonlausujat ovat syyskaudella työstäneet lappeenrantalaisen Heli Pukin runoja. ”Helin tekstit viehättävät meitä kovasti. On ihanaa saada jakaa yhdessä paikallisen tekijän runoja”, iloitsee lausuntaryhmän opettaja Auli Taina. Runon ääni –lausuntaryhmä esiintyy keskiviikkona 22.11. klo 17.30 kahvila Majurskassa, Kristiinankatu 1.

Opistotalo pukeutuu jouluun

EKKO:n perinteiset joulumyyjäiset järjestetään opistotalolla lauantaina 2.12. klo 11–15. Myyntipöydillä on opiskelijoiden ja opettajien tekemiä käsitöitä, taidetta ja leivonnaisia. Myyjäisostosten lomassa voi joulupukin konttia täydentää opiston lahjakortilla. Toimisto palvelee myyjäispäivänä klo 11–15. Kahvilassa hyörivät Lappeenrannan naisvoimistelijoiden Milea-joukkueen tytöt.

 

 

 

Lantiot notkeiksi ennen joululomaa

Syyskauden varsinaisen opetuksen päätyttyä 4.12. tarjolla on vielä kunnonkohotusta joulukuun liikunnallisilla yksittäiskerroilla. Liikunta- ja tanssikurssit järjestetään opistotalon liikuntasalissa 5.–14.12., ja niille ilmoittaudutaan normaaliin tapaan opiston kotisivuilla tai toimistossa. Joulukuun kurssitarjonta on luettavissa opiston kotisivuilta ja opinto-ohjelmasta.

Katseet kohti kevätkautta

Lukuvuoden 2017–2018 kaikki kurssit on jaettu syys- ja kevätkauden kursseiksi. Opiston toimistosta muistutetaan, että kevätkaudelle tehdyt ilmoittautumiset ovat maksamattomina kurssipaikkavarauksia 30.11. asti. Maksamattomat kurssipaikat vapautetaan 1.12. muille opiskelijoille. Maksutiedot saa pistäytymällä opiston toimistossa tai pyytämällä ne sähköpostitse, toimisto@ekko.fi.

”Opintoryhmiimme voi toki ilmoittautua jatkuvasti, jos niillä on tilaa. Mahdollisesta varapaikan saamisesta ilmoitamme opiskelijalle tekstiviestillä”, kertoo Pirkko Muukka opiston toimistosta.

 

 

 

Pin It on Pinterest

Back To Top