fbpx
skip to Main Content

EKKOn Halloween pop up pyhäinpäivän aattona kauppakeskus Iso-Kristiinassa

EKKOn Halloween Pop Up Pyhäinpäivän Aattona Kauppakeskus Iso-Kristiinassa

Etelä-Karjalan kansalaisopisto (EKKO) avaa Halloween-teemaisen pop up -pisteen kauppakeskus Iso-Kristiinaan perjantaina 2.11. klo 14–20. EKKOn pisteellä voi virittäytyä pyhäinpäivän viettoon kauhuteemaisilla aktiviteeteilla. Ohjelmassa on muun muassa kampausten tekoa Halloweenin hengessä, kasvomaalauksia ja käsitatuointeja, japanilaista kalligrafiaa ja origamitaittelua sekä kaverikuvakilpailu.

EKKO järjestää pop up -pisteen osana Nuorten EKKO -hanketta, jonka tavoitteena on tehdä kansalaisopistoa ja sen toimintaa tunnetummaksi nuorille paikkakuntalaisille.

  • Nuorten EKKO –hankkeessa on aiemmin järjestetty muun muassa toiminnallisia workshopeja lappeenrantalaisilla yläkouluilla, minkä lisäksi opettajamme vetivät viime vuoden Kaamospuhalluksessa erilaisia aktiviteetteja tapahtumaan osallistuneille nuorille, kertoo kansalaisopiston rehtori Emilia Valkonen.

Halloween pop up -tapahtuman aktiviteetit ovat maksuttomia. Kaverikuvakilpailuun voi osallistua ottamalla selfien kaverin kanssa EKKOn kuvakehyksissä ja jakamalla kuvan sosiaalisessa mediassa hashtagin #ekko_opisto kanssa. Kuvan jakaneiden kesken arvotaan yllätyspalkinto.

Toivotamme kaikki tervetulleiksi pop up -pisteellemme tutustumaan toimintaamme ja osallistumaan aktiviteetteihin. Piste sijaitsee Iso-Kristiinan 1. kerroksessa Clas Ohlsonin liikkeen edustalla.

Lisätietoja: Sanna Laukkarinen, koulutussuunnittelija, 050 555 1676, sanna.laukkarinen@ekko.fi

 

Pin It on Pinterest

Back To Top