fbpx
skip to Main Content

EKKOn joulukuun terveiset

EKKOn Joulukuun Terveiset
Kuva: Laura Chouette/unsplash.com

EKKOn perinteiset joulumyyjäiset 11.12. on valitettavasti peruutettu huonontuneen koronatilanteen vuoksi.  Toivottavasti ensivuonna voimme myyjäiset jo järjestää.

Vaikka joulumyyjäisten peruuntuminen harmittaa, niin joulufiilistä voi hakea esimerkiksi osallistumalla Joulupostia ikäihmisille -korttikeräykseen. Keräyslaatikko löytyy 7.12. asti opistotalon toimistosta.

Kurssilaistemme upeita töitä puolestaan pääsee ihailemaan opistotalolla 25.11.–14.12.2021. Taidenäyttelyssä on esillä öljyväri-, akryyli-, muste- ja akvarellimaalauksia ja hiili- ja kuivapastellitöitä yhteensä kolmeltatoista kuvataiteen harrastajalta. Lue lisää: http://ekko.fi/tunnetta-ja-tarinoita-taidenayttely…/

Torstain 2.12. klo 18 alkava yleisöluento järjestetään ennakkotiedoista poiketen etäluentona. Filosofian tohtori ja tietokirjailija Maritta Pohls luennoi sata vuotta täyttävän Lotta Svärd -järjestön historiasta. Ilmoittaudu luennolle tämän linkin kautta – saat Zoom-linkin luennolle sekä etäosallistumisohjeet. Lisätietoa EKKOn yleisöluennoista voi lukea osoitteesta http://ekko.fi/opetus/luennot-ja-tapahtumat/.

Yleisön pyynnöstä Koltut kiertoon -vaaterekki on edelleen toiminnassa opistotalon pohjakerroksessa. Tuo mukanasi ehjä ja puhdas, mutta itsellesi tarpeeton vaatekappale ja nappaa tilalle rekistä jokin toinen aarre.

Pin It on Pinterest

Back To Top