fbpx
skip to Main Content

EKKOn kevätnäyttely avautuu 13.5. verkossa

EKKOn Kevätnäyttely Avautuu 13.5. Verkossa

EKKOn lukuvuoden 2020–2021 opiskelijatöitä esitellään viime vuoden tapaan verkkonäyttelynä. Poikkeusoloissakin opiskelijoiden luovuus ja tekemisen ilo on kukoistanut, ja töitä on syntynyt sekä syksyn lähiopetuksessa että kevään verkkokursseilla.

Poikkeus, olo & ilo -näyttelyssä on esillä kuvia töistä kuvataiteen ja kädentaitojen kursseilta. Monipuolisessa näyttelyssä voi tutustua itse rakennettuihin puukkoihin ja puutöihin, entisöityihin huonekaluihin, savi- ja mosaiikkitöihin, kransseihin, tekstiilitöihin, posliinimaalauksiin, emalitöihin, akvarelli- ja muilla tekniikoilla tehtyihin maalauksiin ja piirroksiin sekä taiteen perusopetuksen Luumäen ryhmien töihin. Suurkiitos kaikille omista töistään kuvia lähettäneille EKKOn opiskelijoille ja ryhmien opettajille! Näyttelyn ”ripustuksesta” on huolehtinut tänäkin vuonna EKKOn tietotekniikka- ja kiinteistövastaava Pasi Litmanen.

Näyttely avautuu 13.5. osoitteessa galleria.ekko.fi ja on katseltavissa aina kesäkuun loppuun asti. Antoisia näyttelyhetkiä!

Pin It on Pinterest

Back To Top