fbpx
skip to Main Content

EKKOn opetus alkaa helmikuussa etänä – lähiopetukseen palataan mahdollisimman pian

EKKOn Opetus Alkaa Helmikuussa Etänä – Lähiopetukseen Palataan Mahdollisimman Pian

Etelä-Karjalan kansalaisopisto aloittaa kevään 2021 kurssit etäopetuksena. Etelä-Karjalan alueellinen COVID-19-tilannekuvaryhmä on todennut 19.1., että lähtökohtaisesti nykyiset suositukset säilyvät samanlaisina myös helmikuussa (linkki Eksoten tiedotteeseen 20.1.2021).

Opisto palaa normaaliin lähiopetukseen heti, kun epidemiatilanne ja viranomaisten suositukset sallivat. EKKOssa jo aiemmin alkanut verkko-opetus jatkuu ennallaan. Myös  lasten ja nuorten taiteen perusopetus Luumäellä jatkuu edelleen lähiopetuksena.

EKKO ilmoittaa etäopetuksen alkamisesta suoraan teksti- ja sähköpostiviesteillä kaikille opiskelijoille, joita muutos koskee. Opiskelijoita pyydetään vastaamaan pikaisesti, onko valmis aloittamaan kurssin etänä vai jääkö odottamaan kurssin alkamista lähiopetuksena.

Osa kursseista on luonteeltaan sellaisia, ettei etäopetus onnistu. Näissä tapauksissa kurssi aloitetaan heti, kun lähiopetus on mahdollista. Kurssiaikataulujen muutokset ovat mahdollisia. Myös näissä tilanteissa jokainen ilmoittautunut opiskelija saa opistolta viestin.

Opastusta etäopiskeluun

EKKOssa etäopetus järjestetään pääosin opiskelijalle ilmaisen Zoom-kokousalustan kautta. Ohjeet etäopiskeluun ovat näkyvillä EKKOn verkkosivujen etusivulla. Opisto järjestää opiskelijoille myös avointa ja maksutonta ohjausta verkko-opiskeluympäristön käyttöön. Zoom-klinikoita järjestetään seuraavasti: to 28.1. su 31.1 ma 1.2. ti 2.2. ke 3.2 to 4.2. klo 18–20. Löydät etäopiskeluohjeet ja lisätietoa Zoom-klinikoista sivuillamme .

Kurssimaksujen suorittaminen ja maksujen hyvitykset

Kursseille voi ilmoittautua edelleen, mikäli niillä on tilaa. Kurssitietoja päivitetään helmikuun alussa opiston nettisivuille. Mahdollisista muutoksista kurssin aikatauluissa tai kokoontumispaikoissa ilmoitetaan aina osallistujille tekstiviestein.

Toimisto lähettää maksulinkin kurssilaisille, jotka eivät ole vielä maksaneet etäopetuksena alkavan kurssin kurssimaksua.

Opiskelijoille hyvitetään maksettuja kurssimaksuja seuraavissa tilanteissa:

  • Kurssi peruuntuu vähäisen osallistujamäärän takia.
    Peruuntumistiedon saatuasi ilmoita nimesi ja tilinumerosi osoitteeseen palautukset@ekko.fi
    Huom! Liikunta- ja kulttuuriseteleillä maksettuja kurssimaksuja ei palauteta.
  • Kurssi toteutetaan helmikuun alusta etäopetuksena, mutta haluat perua osallistumisen kurssille.

Ota yhteyttä toimistoon sähköpostitse: toimisto@ekko.fi. Hyvitämme kurssimaksun ilmoittamallesi tilinumerolle.
Huom! Liikunta- ja kulttuuriseteleillä maksettuja kurssimaksuja ei palauteta.

  • Kurssi toteutetaan helmikuun alusta etäopetuksena, mutta olet ilmoittanut odottavasi kurssin siirtymistä lähiopetukseen.

Toimisto ilmoittaa sinulle tekstiviestillä, mikäli kurssi siirtyy lähiopetukseen. Hyvitämme kurssimaksut etäopetuskertojen osalta.

  • Kurssia ei voida toteuttaa etäopetuksena 1.2. alkaen vaan se aloitetaan lähiopetuksena myöhemmin keväällä.                     

Saat ilmoituksen kurssin alkamisesta tekstiviestillä, kun lähiopetus on mahdollista. Mahdolliset muutokset kurssin kestossa huomioidaan kurssimaksujen hyvityksissä.

По-русски

In English

Pin It on Pinterest

Back To Top