fbpx
skip to Main Content

EKKOn tarjonnassa uusia piirustuskursseja

Piirtämisen harrastajille on tarjolla tulevana lukuvuotena kurssiuutuuksia. Maire Pyykkö opettaa EKKOssa syksyllä uutta Piirtämisen perusteet -kurssia. Opetuksessa käytetään apuna innovatiivista opetusmenetelmää, jonka avittamana aloittelevakin piirtäjä voi saada onnistumisen kokemuksia. Kurssilla opetellaan käyttämään myös erilaisia piirtämisvälineitä kuten lyijykynää, kumia, hiilitankoja, kärkikynää ja muita välineitä. Alla olevassa videossa Maire esittelee piirustusvälineitä sekä tekniikoita.

Kevään tarjonnassa piirtämisen ystäville on tarjolla Opi piirtämään ja maalaamaan ihminen -viikonloppukurssi, jonka aikana tutkiskellaan ihmisen vartalon mittasuhteita ja sen piirustusvaiheita.

Myös Luumäen opiskelijat pääsevät piirustuksen makuun, sillä kevään 2020 tarjonnassa on lauantaisin kokoontuva Kuvataidepaja. Kuvataidepajassa opiskellaan muotokuvan toteuttamista eri tekniikoilla. Välineinä käytetään muun muassa lyijykynää, hiiltä ja pastelleja.

Muut taideaineiden kurssit löytyvät EKKOn nettisivuilta sekä paperisesta opinto-ohjelmasta, joka jaetaan koteihin elokuun alussa.

Tervetuloa mukaan kursseille piirtämään kannustavassa ja iloisessa porukassa!

Pin It on Pinterest

Back To Top