fbpx
skip to Main Content

Elokuvakurssi palaa EKKOn tarjontaan tauon jälkeen

Elokuvakurssi Palaa EKKOn Tarjontaan Tauon Jälkeen

Elokuvien ystäviä hemmotellaan tänä syksynä, kun elokuvakurssi palaa EKKOn kurssitarjontaan muutaman vuoden tauon jälkeen. Elokuva – pala palalta (OS) -kurssi järjestetään yhteistyössä Kulttuuritila Nuijamiehen kanssa ja elokuvat esitetään entisessä elokuvateatterissa, nykyisessä Kulttuuritilassa Valtakatu 39:ssä.

Elokuvakurssi muodostuu neljän elokuvan sarjasta, joista ensimmäinen esitetään tiistaina 15.10. Kurssilla käsitellään elokuvaa ilmaisumuotona, sen kielioppia ja osatekijöitä. Neljän esimerkkielokuvan avulla perehdytään audiovisuaaliseen kerrontaan, elokuvan eri genreihin, visuaaliseen vastaanottamiseen, näyttelijäntyön merkitykseen, elokuvaan taidemuotona ja taidemuotojen yhdistäjänä. Ennen elokuvaa päivän teeman esittely ja elokuvan jälkeen keskustellaan elokuvan teemasta ja elokuvakokemuksesta. Kurssin opettajana toimii mediakasvattaja Ilkka Kuukka.

Elokuvakurssi pidetään joka toinen viikko tiistaisin klo 17.30-20.30. Ohjelmistossa ovat seuraavat elokuvat:

15.10. Kohti valoa (Japani)
29.10. Kasvot, kylät (Ranska)
12.11. Manifesto (Yhdysvallat)
26.11. The Red Turtle (Hollanti)

Lisätietoja ja ilmoittautuminen kurssille täällä. Kurssi on opintosetelikurssi. Ollessasi oikeutettu opintosetelialennukseen, täytäthän opintosetelihakemuksen ilmoittautuessasi.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan elokuviin ja elokuvan kielioppiin!

Pin It on Pinterest

Back To Top