skip to Main Content

Iloinen pihaporukka kokoontuu helmi-maaliskuussa

Ihan pihalla -puutarhakurssi alkaa la 24.2..

Kurssilla perehdytään puitten ja pensaiden leikkaukseen. Kurssi soveltuu kaikille puutarha-asioista kiinnostuneille. Kolmena lauantaina järjestettävän kurssin opettajana toimii puutarhuri Minna Melkko.

”Tällä kurssilla käymme läpi, mikä on oikea ajankohta leikata, millä tavalla ja millä välineillä. Keskitymme kotipihan tavallisimpiin puihin ja pensaisiin. Kurssilaiset saavat niistä lisätietoa ja rohkaistuvat tekemään oikeanlaisia hoitotoimenpiteitä”, Melkko kertoo.

Puutarhatietouden ohessa Melkko tarjoaa kurssilaisille mahdollisuuden muotoilla savesta ruukkuja. Viimeisellä kokoontumiskerralla saviruukkuihin kylvetään kesäkasveja ja halukkaat voivat punoa niihin pajusta köynnöstukia. ”Kurssilaiset voivat halutessaan myös vaihtaa ylimääräisiä siemeniä ja taimia mutta ei pihataimia”, Melkko vinkkaa.

Ihan pihalla -kurssi kokoontuu la 24.2., 10.3. ja 17.3.2018 klo 10–15 opistotalolla, Pohjolankatu 27. Kurssille ilmoittaudutaan viimeistään 19.2. opiston nettisivujen kautta tai opiston toimistossa.

Lisätietoja:
Minna Melkko, p. 040 5897857, m.melkko@luukku.com

Pin It on Pinterest

Back To Top