fbpx
skip to Main Content

Joulupostia ikäihmisille – EKKOn joulukorttipaja verkossa 3.12.2020

Joulupostia Ikäihmisille – EKKOn Joulukorttipaja Verkossa 3.12.2020
Siskot ja Simot -yhteisön kampanjamateriaalia

EKKO osallistuu Joulupostia ikäihmisille -kampanjaan, jossa kerätään joulukortteja toimitettavaksi kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asukkaille. Tule sinäkin mukaan EKKOn virtuaaliseen korttipajaan ja ilahduttamaan ikäihmisiä!

EKKOn kaikille avoin ja maksuton joulukorttipaja torstaina 3.12.2020 klo 18 – 20

Osallistuminen: lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen ilmo@ekko.fi niin saat osallistumisohjeet ja -linkin. Tapahtuma järjestetään Zoom-videopalvelun kautta.

Ohjelmassa: ohjeita korttien askarteluun, musiikkia ja yllätysohjelmaa!
Korttien teossa voi hyödyntää kotoa löytyvää kierrätysmateriaalia: nappeja, lankaa, vanhoja joulukortteja, tapetinpaloja tai mainoksia. Varaa itsellesi kartonkia tai valmiita korttipohjia, sakset sekä liimaa. Jos askartelu ei juuri nyt innosta, tule muuten vain hengaamaan ja jutustelemaan korttipajaan ekkolaisten seuraan!

Valmiit kortit voi tuoda Etelä-Karjalan kansalaisopiston tiloissa olevaan keräyslaatikkoon. EKKO toimittaa kortit EKSOTElle, joka vie joulupostin perille! Korttien keräysaika jatkuu 11.12.2020 asti.

Valtakunnallisen joulupostia ikäihmisille -kampanjan järjestää Siskot ja Simot -yhteisö jo kahdeksatta kertaa. Kampanjaa suojelee tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Pin It on Pinterest

Back To Top