fbpx
skip to Main Content

Joulupostia ikäihmisille – osallistu kanssamme!

Joulupostia Ikäihmisille – Osallistu Kanssamme!

EKKO osallistuu jälleen Joulupostia ikäihmisille -kampanjaan 8.11.–7.12.2021. Kampanjassa kerätään joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille. Kampanjaa organisoi luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot yhteistyössä Kuntaliiton, Kansalaisopistojen liiton, Kansalaisareenan ja Suomen 4H-liiton kanssa. Kampanjan suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö. Tähän mennessä joulukorttikeräykseen on ilmoittautunut jo 90 paikkakuntaa.

Sinäkin voit osallistua hyvän mielen jakamiseen! Kirjoita joulukorttiin tervehdyksesi ja tuo kortti Etelä-Karjalan kansalaisopiston toimiston keräyslaatikkoon. Toimisto on avoinna ma–ti klo 10–17.15 ja ke–to 10–15.00 ja osoite on Pohjolankatu 27 Lappeenranta. Kirjoita kortin lähettäjäksi oma nimesi sekä ”Siskot ja Simot”. Laita keräyslaatikkoon pelkkä kortti ilman kirjekuorta. Voit halutessasi myös postittaa tervehdyksesi kansalaisopiston osoitteeseen. Keräysaika päättyy 7.12., jonka jälkeen toimitamme kortit perille!

Lisätietoa joulukorttikampanjasta: viestintä- ja hankekoordinaattori Kaisa Leinonen kaisa.leinonen(at)ekko.fi, puh. 050 555 1676.

Pin It on Pinterest

Back To Top