skip to Main Content

Kansalaisopistolla joulun tunnelmaa ja liikunnan iloa

Kuva: Sanna Laukkarinen

Etelä-Karjalan kansalaisopiston (EKKO) syyskauden opetus päättyy kuluvan kuukauden vaihteessa, mutta opistotalolla toiminta jatkuu 13.12. asti.

Tulevana viikonloppuna lauantaina 1.12. järjestetään EKKOn joulumyyjäiset klo 11.0015.00. Myynnissä on kurssilaisten ja opettajien tekemää taidetta, käsitöitä, koristeita, joulukortteja ja leivonnaisia. Myyjäisistä voi ostaa muun muassa savi- ja emalitöitä, puukkoja, kuksia, keppihevosia, joulukortteja sekä peruna- ja puolukkapiirakoita.

Jouluostosten lomassa voi nautiskella myös kupin kuumaa, sillä PEPOn P15-joukkueen pojat avaavat myyjäisten ajaksi maksullisen glögibaarin. Kävijöiden on syytä varata myyjäisiin mukaan käteistä rahaa.

Opiston toimisto on avoinna myyjäispäivänä. Myyjäisten aikana voi käydä ilmoittautumassa kevään opintoryhmiin ja hankkimassa pukinkonttiin lahjakortteja EKKOn kursseille.

Opistotalolla tarjolla liikunnan iloa ja tanssin taikaa

Zumba Bling Bling Party, kuva: Arttu Muukkonen

Kurssitarjonta jatkuu  sunnuntaina 9.12. ensimmäistä kertaa järjestettävällä Tanssimaratonilla. Tarjolla on kahdeksan puolen tunnin mittaista tanssimakupalaa, joista rakentuu yhteensä neljän tunnin ilottelu. Tanssityyleinä ovat argentiinalainen tango, chacarera, Lavis®, zumba®, salsa, reggaeton, street dance ja hip hop.

Joulukuun perinteiset liikunnan yksittäiskerrat järjestetään 10.–13.12. Opistotalon liikuntasalissa on tarjolla kuntoliikuntaa, tanssia ja joogaa. Valittavana on body joogaa, Lavista® ja piloxingia. Rytmikkäästä musiikista voi nauttia erikoispitkillä Zumba Gold® Bling Bling Party ja Zumba® Masterclass -tunneilla. Yksittäiskertojen aika- ja hintatiedot löytyvät EKKOn opinto-ohjelmasta. Kursseille ilmoittaudutaan normaalisti opiston nettisivuilla tai toimistossa.

Kevätkausi käynnistyy 14.1.2019

Joulukuun liikunnan kokeilukertojen jälkeen opiston opetustoiminta jää joulutauolle. EKKOn opetus käynnistyy kevätkaudella virallisesti maanantaina 14.1.2019. Kauden alkua edeltävänä viikonloppuna opistotalolla on jo tarjolla tammikuun perjantai-iltaisin järjestettävä savityökurssi sekä joulukiireistä palauttava mindfulness-tutustumisviikonloppu.

”Kevään ilmoittautumisia voi tehdä jatkuvasti netissä ja 18.12. asti toimistossa. Toimisto on auki joulun jälkeen seuraavan kerran 7.1.2019.”, kertoo Pirkko Muukka opiston toimistosta.

”Jos aiemmin syksyllä tehty kevään kurssipaikkavaraus on vielä maksamatta, lähettää toimisto marras-joulukuussa maksulinkin, jolla kurssimaksun voi hoitaa.” lisää Muukka.

Toimiston vuodenvaihteen aukioloajat sekä kevään kurssitiedot löytyvät opiston nettisivuilta www.ekko.fi.

Kaamospuhalluksesta kotiin viemisiksi uusia taitoja ja pikkupaketteja

Viime vuoden tapaan EKKO osallistuu Lappeenrannan nuorisotoimen järjestämään Kaamospuhallus-tapahtumaan perjantaina 7.12. klo 18 alkaen. Kaamospuhalluksessa EKKOn pisteellä voi tutustua kansalaisopiston opetustarjontaan, päästä harjoittelemaan katutanssin askelia, opiskella muutaman fraasin uutta kieltä ja valmistaa pienen omatekoisen joululahjan. EKKOn piste on avoinna Kaamospuhallus-tapahtumassa klo 18-21.

Lisätietoja:
Koulutussuunnittelija Sanna Laukkarinen, puh.050 555 1676, sanna.laukkarinen@ekko.fi

Pin It on Pinterest

Back To Top