fbpx
skip to Main Content

Kevätlukukausi alkaa viikkoa myöhemmin

Valtioneuvoston esittämien vapaan sivistystyön oppilaitoksia koskevien rajoitusten vuoksi siirrämme kevätkauden aloitusta viikolla. Jos rajoitteet eivät jatku, aloitamme kauden lähiopetuksessa ma 17.1. Opetuskautta pidennetään vastaavasti viikolla. Jos joidenkin kurssien osalta opetuskauden pidentäminen ei ole mahdollista, pidetään kurssi lyhyempänä ja opiskelijoille hyvitetään kurssimaksu pitämättä jääneeltä kerralta. 

Information in English

Päätökset alkavista kursseista tehdään viikolla 2. Opistosta otetaan yhteyttä, mikäli kurssille ei ole ilmoittautunut riittävästi opiskelijoita.

Huom! Kevätkauden aloituksen siirtäminen EI koske: 

  • etäopetuksena toteutettavia kursseja, jotka alkavat normaalisti 10.1. alkavalla viikolla alkuperäisen aikataulun mukaisesti. 
  • Luumäellä pidettävää, erilliseen opetussuunnitelmaan perustuvan lasten ja nuorten taiteen perusopetusta, joka aloitetaan lähiopetuksena normaalisti 10.1.
  • Luku- ja kirjoitustaidon koulutusta, joka aloittaa 10.1. lähiopetuksena.
  • Laulun ja soiton yksilöopetus (piano, ukulele, harmonikka, kitara, basso, huilu, kantele, yksinlaulu, pop/jazz-laulu): aloitetaan 10.1. lähiopetuksena alkuperäisen aikataulun mukaisesti.
  • Kielten ja tietotekniikan yksilöopetus: normaalisti lähiopetuksena ennalta sovitun aikataulun mukaisesti.

Laitamme erillisen viestin ryhmille, joiden opetus alkaa normaalisti.

Mikäli lähiopetuksen aloitus ei olisi mahdollista 17.1., valmistelemme kauden aloittamista etäopetuksessa  viimeistään  31.1. alkaen. Laitamme tästä lisätietoa, jos näyttää siltä, että kauden aloittaminen etäopetuksessa on todennäköistä. Mikäli emme alueellisen koronaepidemiatilanteen vuoksi voisi toteuttaa opetusta, hyvitämme kurssimaksut. Laitamme mahdollisista kurssimaksuhyvityksistä lisätietoa, kun/jos tämä on ajankohtaista. 

Toimiston aukioloajat

Toimisto on suljettu 3.1. asti ja palvelee vain puhelinpalveluna ti 4.1. klo 10-15  ja ke 5.1. klo 10-13.
Viikolla 2 toimisto on avoinna ma-to klo 10-15.

Pin It on Pinterest

Back To Top