fbpx
skip to Main Content

Kevätterveisiä EKKOsta!

Kevätterveisiä EKKOsta!

Lukuvuoden 2017-2018 viimeinen opiskeluviikko on alkanut. Ihan kaikki opetus ei kuitenkaan pääty tähän viikkoon, sillä intensiivisten suomen kielen kurssien opiskelijat jatkavat opintojaan vielä toukokuun loppuun asti. Luvassa on myös liikunnallisia kesäkursseja huhti-kesäkuussa.  Kuntoliikunnan, tanssin ja hyvän olon kesäkursseista voit lukea lisää tästä uutiskirjeestämme. Kursseille ilmoittautuminen tapahtuu toimistossa tai verkossa – sitten vain kroppa kesäkuntoon!

Aineiden vastuuopettajat ja toimiston väki ahertavat parhaillaan ensi lukuvuoden suunnitelmien ja tilavarausten parissa. Lukuvuoden 2018-2019 kurssitiedot ovat luettavissa EKKOn kotisivuilla pe 8.6.

Ilmoittautuminen kursseille alkaa maanantaina 11.6. klo 9.00. Kurssi-ilmoittautumisia voi tehdä opiston kotisivujen kautta tai toimistossa. Toimisto on opetuskauden päättymisen jälkeen avoinna seuraavasti:
16.4.-20.6. ma-to klo 10-15
Ma 30.4. ja ke 9.5. toimisto on avoinna klo 10-13. Vappupäivänä ja helatorstaina toimisto on suljettu.

Lukuvuosi 2018-2019 on jaettu tuttuun tapaan erillisiksi syys- ja kevätkauden kursseiksi. Kaikille kursseille voi ilmoittautua 11.6. alkaen.
Kursseille ei voi ilmoittautua ennen 11.6. eikä ilmoittautumisia oteta vastaan puhelimitse.
Painettu opinto-ohjelma jaetaan postitse elokuussa viikolla 32.
Syyslukukausi polkaistaan käyntiin ma 10.9. Liikunnallisen alkustartin pääsee ottamaan jo elo-syyskuun vaihteen lyhytkursseilla.

Toukokuussa lähdemme EKKO tour -päiville lappeenrantalaisiin yläkouluihin

Tarkoituksenamme on tarjota yläkoulujen 8-luokkalaisille toiminnallisia kurssimaistiaisia ja lisätä opiston tunnettavuutta nuorten keskuudessa. Vierailupäivät ovat osa Nuorten EKKO -hanketta, johon olemme saaneet Opetushallitukselta laadunkehittämisrahaa vuosille 2017-2018. Meillä on ollut ilo saada hanketyöntekijäksemme Hanna-Maija Harju. Blogissaan EKKO! Onko se jotain syötävää? Hanna-Maija kertoo lisää työstään EKKOssa.

Hankkeiden tiimoilta EKKOsta on lähdetty kansainvälisille koulutusjaksoille Eurooppaan. Pilatesopettajamme Tuula Penttilä saapui juuri Englannista ja kertoo kokemuksestaan lisää blogissaan Belly in! Pilatesta Bournemouthissa!

Tammikuun alussa kolme opettajaamme kävi Erasmus+ -vierailulla Skotlannissa. Kyseessä oli EKKOn ja skotlantilaisen Stirling Council Adult Centerin yhteistyöprojekti, jossa Skotlannista lähetetyt runot saivat kuvallisen ilmaisun opistomme kuvataideryhmien käsittelyssä. Stirlingissä opettajamme osallistuivat yhteistyön tuloksena syntyneen kirjasen julkistamistilaisuuteen. Heillä oli viemisenään Seija Sultanin maalaama Inferno -akvarellimaalaus. Artikkelissa Kipinä akvarellimaalaukseen ei sammu kerromme lisää Seijan akvarallimaalausharrastuksen vaiheista.

Kevääseen kuuluvat kevätnäyttelyt opistotalolla ja Luumäellä

Tänä vuonna opiskelijoiden tekemiin töihin pääsee tutustumaan jokavuotisen kevätnäyttelyn lisäksi myös muissa näyttelyissä, joista kerromme lisää uutiskirjeemme lopussa.

Haluamme kiittää lämpimästi kaikkia lukuvuoden aikana toiminnassamme mukana olleita opiskelijoita ja opettajia. Suurkiitos myös niille, jotka osallistuivat asiakastyytyväisyyskyselyymme maalis-huhtikuun vaihteessa. Vastaukset antavat meille tärkeää tietoa toimintamme kehittämiseen.

Aurinkoista kevättä ja mukavaa kesän odotusta kaikille!

 

Pin It on Pinterest

Back To Top