fbpx
skip to Main Content

Leppoisaa lomapuuhaa lokakuussa

Leppoisaa Lomapuuhaa Lokakuussa

EKKOn syyslomaa vietetään samaan aikaan koulujen syyslomien kanssa viikolla 43. Syyslomaviikolla opiston toiminta ei kuitenkaan hiljene täysin, vaan opisto tarjoaa kursseja myös lomaviikon aikana.

Vehnäleipää hapanjuurella -kurssi (940100a) järjestetään nyt toista kertaa kansalaisopistolla lauantaina 19.10. Kurssi täyttyi jo kesän aikana, mutta Monipuolinen vehnäjuuri -jatkokurssille (940101b) mahtuu vielä. Jatkokurssi järjestetään keväällä 7.–8.3.

Perinteinen korukivikurssi (210210a) järjestetään opistotalolla 21.–26.10. Kurssilla opiskelijat hiovat omista löytämistään kivistä persoonallisia korukiviä, jotka voidaan istuttaa sitten korupohjiin. Kurssilla voi myös suunnitella ja valmistaa itse mallinneita, joiden avulla voi valaa koruja esimerkiksi hopeasta. Mikäpä olisi hienompi lahjaidea vaikka jouluksi kuin itsetehty koru! Kurssi pidetään syyslomaviikolla ma-pe klo 17-21 ja lauantaina klo 9-15. Opettajana toimii tuttuun tapaan kiviseppä Vesa Suuronen.

Syysloman päätteeksi keskitytään hengityksen voimaan Hengittäen terveyttä, energiaa, tietoisuutta (730406a) -lyhytkurssilla lauantaina 26.10. klo 10-16. Kurssilla tehdään hengitysharjoituksia ja opiskellaan syvän ja esteettömän hengityksen tärkeyttä keholle ja mielen terveydelle.

Käy tutustumassa EKKOn syksyn alkaviin kursseihin nettisivuillamme.

Pin It on Pinterest

Back To Top