fbpx
skip to Main Content

Kädentaidot ja kuvataide

Kädentaidot – perinteitä ja ripaus uutta

Kädentaitojen kursseillamme haluamme jatkaa, ylläpitää ja kehittää suomalaista käsityö- ja muotoiluperinnettä. Kädentaitojen kursseilla ajatukset irrottautuvat väkisinkin arjen paineista. Käsityöt ovat terapiaa parhaimmillaan ja tuovat onnistumisen tunteita.

Kursseillamme sinulla on mahdollisuus tutustua useaan käsityön ja muotoilun tekniikkaan sekä niiden historiaan ja tähän päivään. Kurssien pituudet vaihtelevat muutamasta tunnista koko lukukauden kestäviin. Luokissa on tarvittavat koneet ja laitteet sekä useimmille kursseille myös työvälineet. Materiaalit hankitaan useimmiten yhteistilauksina.

Taideaineet – luova matka värien ja muotojen maailmaan

 

Opisto tarjoaa kuvataiteen opetusta ikonimaalauksessa, öljyväri-, akryyli- ja akvarellimaalauksessa sekä eri piirustustekniikoissa. Lisäksi opetusta on lasityö- ja mosaiikkitekniikoissa sekä emali- ja posliinimaalauksessa.

Taideaineiden kursseillamme voit kehittää omaa persoonallista ilmaisuasi ja kokea yhdessä tekemisen iloa. Kursseilla saat tutustua myös taidehistoriaan, väri-, sommittelu- ja materiaalioppeihin.

Lisätietoja:
Kädentaitojen ja taideaineiden opettaja, KteO Tuija Näränen, tuija.naranen (at) ekko.fi, p. 050 555 5856
tavattavissa opetuskauden aikana to klo 16.00─18.00 opistotalolla, Pohjolankatu 27, huone 205

Pin It on Pinterest

Back To Top