fbpx
skip to Main Content

Yhteiskunta

Yhteiskuntaa eri vinkkeleistä

Etelä-Karjalan kansalaisopisto järjestää vaihtelevasti yhteiskunnallisia sekä muiden tieteenalojen kursseja ja yleisöluentoja.

Kaudella 2020-2021 tarjolla on esimerkiksi sanataidetta, sukututkimusta, improvisaatioteatteria, elokuva- ja teatterikursseja sekä Naisten piiri, jossa virkistäydytään yhdessä kulttuurin, hyvinvoinnin, ajankohtaisten asioiden ja yhteiskunnallisten ilmiöiden äärellä.

Lukuvuonna 2020-2021 opisto jatkaa yhteistyötä Lappeenrannan kaupunginteatterin, kaupunginorkesterin ja kaupunginkirjaston sekä Kulttuuritila Nuijamiehen kanssa.

Joka lukuvuosi opisto tarjoaa myös maksuttomia yleisöluentoja  Lappeenrannan kaupunginkirjastossa. Syksyllä 2020 luennoilla tehdään yhteistyötä Helsingin yliopiston ja Kaakkois-Suomen Eläinsuojeluyhdistys Kasey ry:n kanssa. Syksyn 2020 luentojen teemat ja päivämäärät täällä. Kevään 2021 luentojen teemat ja päivämäärät ilmoitetaan myöhemmin.

Vuosittain opisto on tarjonnut virkistäytymistä myös kehitysvammaisten opintopiirin ja Aivoliiton Juttu-tuvan merkeissä. Juttu-tupa on kurssi puhehäiriöisille henkilöille. Erityisryhmien kurssit ovat tauolla syksyllä 2020 koronatilanteesta johtuen. Kevään 2021 kursseista tiedotetaan syksyn 2020 aikana.

Lisätietoja:
Koulutussuunnittelija Sanna Laukkarinen, sanna.laukkarinen (at) ekko.fi, p. 050 555 1676 (31.8.2020 asti).

Pin It on Pinterest

Back To Top