fbpx
skip to Main Content

Yhteiskunta

Yhteiskuntaa eri vinkkeleistä

Etelä-Karjalan kansalaisopisto järjestää vaihtelevasti yhteiskunnallisia sekä muiden tieteenalojen kursseja ja yleisöluentoja.

Tarjolla on esimerkiksi runonlausuntaa ja Naisten piiri, jossa virkistäydytään yhdessä kulttuurin, hyvinvoinnin, ajankohtaisten asioiden ja yhteiskunnallisten ilmiöiden äärellä. Kurssilla käy vierailijoita ja kurssilaiset itse vierailevat eri paikoissa.

Lukuvuonna 2019-2020 opisto jatkaa yhteistyössä Lappeenrannan kaupunginteatterin kanssa ja järjestää kaupunginteatterin johtajan Iiris Rannion vetämää Teatteriproduktio tutuksi -kurssia. Teatterista kiinnostuneet pääsevät myös itse esiintymään kevätkauden improvisaatiokurssilla. Lisäksi aloitamme yhteistyön Kulttuuritila Nuijamiehen kanssa elokuvakurssin osalta. Kirjailija Annamari Marttinen alkaa vetää kirjallisuuspiiriä, jossa keskustellaan yhdessä valituista teoksista.

Joka lukuvuosi opisto tarjoaa myös maksuttomia yleisöluentoja. Niiden aiheet vaihtelevat laidasta laitaan. Syksyn 2019 luentojen teemat ja päivämäärät täältä. Kevään 2020 luentojen teemat ilmoitetaan myöhemmin.

Vuosittain opisto on tarjonnut virkistäytymistä myös kehitysvammaisten opintopiirin ja Aivoliiton juttutuvan merkeissä. Juttu-tupa on kurssi puhehäiriöisille henkilöille.

Lisätietoja:
Koulutussuunnittelija Sanna Laukkarinen, sanna.laukkarinen (at) ekko.fi, p. 050 555 1676.

Pin It on Pinterest

Back To Top