skip to Main Content

Verkkokurssit

Verkko-opiskelukin onnistuu

Meillä on verkkokursseja kielissä ja musiikissa. Verkkokursseilla voit opiskella valitsemassasi paikassa ja usein myös itsellesi parhaiten sopivana aikana, esimerkiksi kotoa käsin.

Tarvitset verkko-opiskelua varten vain tietokoneen, toimivan nettiyhteyden ja keskustelua varten kuulokemikrofonit tai kaiuttimet. Opisto ei vastaa häiriöistä opiskelijan nettiyhteyksissä.

Opiskeluohjeet saat sähköpostitse ennen kurssin alkua. Muistathan antaa sähköpostiosoitteesi ilmoittautuessasi verkkokursseille.

Uudet Pedanet -sivut käyttöön syksyllä 2017

Olemme ottaneet käyttöön joillakin kursseilla Pedanetin osoitteessa https://peda.net/ek2. Pedanet on Jyväskylän yliopiston ylläpitämä verkko-oppimisympäristö. EKKO:n Pedanetissa jaamme esimerkiksi opiskelumateriaalia ja lisätietoa kurssiemme sisällöistä sekä järjestämme verkko-opetusta. Kurssien opettajat kertovat mahdollisesta Pedanetin käytöstä opiskelijoilleen.

Kurssin tietoja voit selailla Pedanetissa osin ilman rekisteröitymistä. Henkilökohtainen Pedanet-tunnus on elinikäinen ja sen avulla voit myös tallettaa oppimistasi riippumatta opiskelupaikasta tai –paikkakunnasta.

Lisätietoja verkko-opiskelusta sekä Pedanet-tunnuksen hakemisesta saat verkko-opetuksen yhteyshenkilöltä, apulaisrehtori Sanna Mäkelältä, p. 044 742 0173 tai sanna.makela (at) ekko.fi.

Pin It on Pinterest

Back To Top