fbpx
skip to Main Content

Verkkokurssit

Verkko-opiskelukin onnistuu

EKKOssa on verkkokursseja useissa eri aineissa, esimerkiksi musiikissa, liikunnassa, kuvataiteessa sekä kielissä. Kevään 2021 verkkokursseja voit selata kurssihausta (linkki johtaa EKKOn kurssihakuun) . Verkkokursseilla voit opiskella valitsemassasi paikassa ja usein myös itsellesi parhaiten sopivana aikana, esimerkiksi kotoa käsin.

Tarvitset verkko-opiskelua varten vain tietokoneen, toimivan nettiyhteyden ja keskustelua varten kuulokemikrofonin tai kaiuttimet ja mikrofonin. Opisto ei vastaa häiriöistä opiskelijan nettiyhteyksissä.

Opiskeluohjeet saat sähköpostitse ennen kurssin alkua. Muistathan antaa sähköpostiosoitteesi ilmoittautuessasi verkkokursseille.

EKKOn Peda.net

Olemme ottaneet käyttöön joillakin kursseilla Peda.netin osoitteessa https://peda.net/ek2. Pedanet on Jyväskylän yliopiston ylläpitämä verkko-oppimisympäristö. EKKO:n Peda.netissa jaamme esimerkiksi opiskelumateriaalia ja lisätietoa kurssiemme sisällöistä sekä järjestämme verkko-opetusta. Kurssien opettajat kertovat mahdollisesta Peda.netin käytöstä opiskelijoilleen.

Kurssin tietoja voit selailla Pedanetissa osin ilman rekisteröitymistä. Henkilökohtainen Peda.net-tunnus on elinikäinen ja sen avulla voit myös tallettaa oppimistasi riippumatta opiskelupaikasta tai –paikkakunnasta.

Lisätietoja verkko-opiskelusta sekä Peda.net-tunnuksen hakemisesta saat verkko-opetuksen yhteyshenkilöltä, apulaisrehtori Sanna Nurmelta, p. 044 742 0173 tai sanna.nurmi (at) ekko.fi.

Pin It on Pinterest

Back To Top