fbpx
skip to Main Content

Luennot ja tapahtumat

Etelä-Karjalan kansalaisopisto järjestää noin 800 vuosittaisen kurssin lisäksi yleisöluentoja, oppilaskonsertteja sekä taide- ja kevätnäyttelyitä.

Yleisöluennot, tapahtumat ja näyttelyt ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. Ilmoitamme yleisöluennoista opinto-ohjelmassa, nettisivuillamme, opiston somekanavissa ja paikallislehdissä. Näyttelyistä ja konserteista ilmoitamme niin ikään opiston nettisivuilla tai paikallislehdissä. Opistomme nettisivujen etusivulle päivitämme jatkuvasti lehdistötiedotteita ja kurssiuutisia.

Yleisöluennot keväällä 2021

Kevään 2021 ensimmäinen yleisöluento 18.1. järjetetään verkkoluentona Zoom-videosovelluksen kautta. Saat linkin luennolle, kun lähetät sähköpostiviestin osoitteeseen ilmo@ekko.fi (ellei linkkiä näy parin päivän sisällä, tarkista sähköpostisi Roskaposti/Spam/Junk e-mail/tms. -kansio!).

Muut kevään luennot on suunniteltu pidettäväksi Lappeenrannan kaupunginkirjaston Tarinasalissa. Mikäli kokoontumisrajoitukset jatkuvat, kaikki luennot siirretään verkkoon. Tiedotamme tästä lisää kotisivuillamme.

Kaikki järjestyy -yleisöluento18.1. klo 18 – 19.30 Kaikki järjestyy! Opi hallitsemaan arjen kaaosta. Verkkoluento
Miten saisi kotona tavarat, paperit ja ajankäytön hallintaan? Ammattijärjestäjä Anne Alatalo opastaa luopumaan turhasta, järjestämään ja priorisoimaan asioita. Katso Annen esittely aiheesta YouTube-videolla.
Saat osallistumislinkin luennolle, kun lähetät viestin osoitteeseen ilmo@ekko.fi

8.2. klo 18 – 19.30 Salpausselät ja Saimaan rannat pyöräilijän puuhamaana
Miksi pyöräily on niin fiksu tapa liikkua, harrastaa, urheilla ja matkailla? Matti Pesu Lappeenrannan pyöräilijät ry:stä kertoo pyöräilystä Etelä-Karjalassa niin arkiliikkujan, harrastajan kuin matkailijoidenkin näkökulmasta.

8.3. klo 18 – 19.30 Puutarhaterapiaa
Puutarhuri Eija Johansson kertoo luennollaan puutarhan ja puutarhanhoidon terapeuttisista ja kuntouttavista vaikutuksista terveyteen ja hyvinvointiin.

EKKO järjestää lisäksi seuraavat tapahtumat:

  • Lappeenrannan kevätnäyttely opistotalolla
    Ajankohta siirretty: pe-su 21.–23.5.2021
  • Luumäen osaston kevätnäyttely – ajankohta ilmoitetaan myöhemmin

Pin It on Pinterest

Back To Top