fbpx
skip to Main Content

Luennot ja tapahtumat

Etelä-Karjalan kansalaisopisto järjestää noin 800 vuosittaisen kurssin lisäksi yleisöluentoja, oppilaskonsertteja sekä taide- ja kevätnäyttelyitä.

Yleisöluennot, tapahtumat ja näyttelyt ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. Ilmoitamme yleisöluennoista opinto-ohjelmassa, nettisivuillamme, opiston somekanavissa ja paikallislehdissä. Näyttelyistä ja konserteista ilmoitamme niin ikään opiston nettisivuilla tai paikallislehdissä. Opistomme nettisivujen etusivulle päivitämme jatkuvasti lehdistötiedotteita ja kurssiuutisia.

Kevätnäyttelyn julisteEKKOn kevätnäyttely verkossa 13.5. alkaen osoitteessa galleria.ekko.fi

EKKOn lukuvuoden 2020–2021 opiskelijatöitä esitellään viime vuoden tapaan verkkonäyttelynä. Näyttelyn töitä on syntynyt sekä syksyn lähiopetuksessa että kevään verkkokursseilla.

Poikkeus, olo & ilo -näyttelyssä on esillä kuvia töistä kuvataiteen ja kädentaitojen kursseilta. Monipuolisessa näyttelyssä voi tutustua itse rakennettuihin puukkoihin, entisöityihin huonekaluihin, savi- ja mosaiikkitöihin, kirjontaan, vaatteisiin, posliinimaalauksiin, akvarelli- ja muilla tekniikoilla tehtyihin maalauksiin ja piirroksiin.

Näyttely on katseltavissa aina kesäkuun loppuun saakka osoitteessa galleria.ekko.fi.

 

Yleisöluennot verkossa keväällä 2021

Kevään 2021 yleisöluennot järjestetään verkkoluentona Zoom-videosovelluksen kautta. Saat linkin luennolle, kun lähetät sähköpostiviestin osoitteeseen ilmo@ekko.fi (ellei linkkiä näy parin päivän sisällä, tarkista sähköpostisi Roskaposti/Spam/Junk e-mail/tms. -kansio!).

18.1. klo 18 – 19.30 Kaikki järjestyy! Opi hallitsemaan arjen kaaosta. Verkkoluento
Miten saisi kotona tavarat, paperit ja ajankäytön hallintaan? Ammattijärjestäjä Anne Alatalo opastaa luopumaan turhasta, järjestämään ja priorisoimaan asioita. Katso Annen esittely aiheesta YouTube-videolla.

Kuva: Tomi Lapinlampi 2017. CC BY 2.0 -lisenssi

 

8.2. klo 18 – 19.30 Salpausselät ja Saimaan rannat pyöräilijän puuhamaana. Verkkoluento
Miksi pyöräily on niin fiksu tapa liikkua, harrastaa, urheilla ja matkailla? Matti Pesu Lappeenrannan pyöräilijät ry:stä kertoo pyöräilystä Etelä-Karjalassa niin arkiliikkujan, harrastajan kuin matkailijoidenkin näkökulmasta.

Tallenne luennosta
Video on katsottavissa EKKOn YouTube-kanavalla
Voit myös tutustua tästä Matti Pesun esityksen materiaaliin.

 

8.3. klo 18 – 19.30 Puutarhaterapiaa, verkkoluento

Taimet

Kuva: Maryna Bohucharska, Unsplash

Puutarhuri Eija Johansson kertoo luennollaan puutarhan ja puutarhanhoidon terapeuttisista ja kuntouttavista vaikutuksista terveyteen ja hyvinvointiin.

Tallenne luennosta
Tallenne luennosta on katsottavissa opiston YouTube-kanavalla (EKKO-opisto).
Voit tutustua myös Eija Johanssonin luennon esitysmateriaaliin.

Jos sinulle jäi kysyttävää luennon aiheista, kysy luennoitsijalta eija(at)viherpalvelugreenhome.fi

 

Pin It on Pinterest

Back To Top