fbpx
skip to Main Content

Yksilö- ja pienryhmäopetus

Tarjolla myös yksilöllisempää opetusta

Halutessasi voit tulla meille opiskelemaan myös itsenäisesti tai pienryhmässä. Järjestämme tämäntyyppistä opetusta lukuvuosittain rajoitetussa määrin.

Esimerkiksi musiikissa tarjoamme yksilöopetusta pianon- ja harmonikansoitossa sekä kitaran-, basson-, ukulelen-, nokkahuilun- ja kanteleensoitossa.

Pienryhmäopetus tarkoittaa, että ryhmässä on alle kahdeksan opiskelijaa.

Yksinlaulua voi myös opiskella verkossa olevien itseopiskelumateriaalien avulla.

Tietotekniikan yksilöopetuksessa käydään läpi juuri sinun haluamiasi asioita. Opettaja voi opettaa sinulle kädestä pitäen esimerkiksi kuvien siirtoa koneelle, kuvankäsittelyä, internetin ja sähköpostin käyttöä.

Halutessasi opiston tietotekniikan opettaja opettaa sinulle myös tekstin muotoilua, kameran käyttöä, taulukoiden tekoa, tietokoneen päivittämistä, tietoturva-asioita tai vaikkapa tabletin ja kännykän käyttöä.

Myös kieliä voi opiskella yksilöllisesti tai pienryhmänä. Esimerkiksi joku perhe saattaa vaikkapa olla lähdössä ulkomaille. Sitä ennen perheenjäsenet voivat käydä yksityistunneilla opiskelemassa juuri sitä kieltä, jota he tulevat kohdemaassa tarvitsemaan.

Soiton yksilöopetuksen ilmoittautumiskäytännöistä kerrotaan kurssikohtaisesti. Opettajien yhteystiedot löytyvät heidän kurssiensa kohdalta.

Ilmoittautuminen ja tiedustelut

Kielten ja tietotekniikan yksilö- ja pienryhmäopetuksesta voi kysellä vastuuopettajilta. Heidän tietonsa löytyvät alta.

  • Vieraat kielet: Sanna Nurmi, p. 044 742 0173
  • Suomi: Sirpa Tereska, p. 044 566 3364
  • Tietotekniikka: Pasi Litmanen, p. 050 555 7271
  • Yksinlaulun verkko-opiskelu: Sanna Nurmi, p. 044 742 0173

Yksilöopetuksen hinta on kielten osalta 251 euroa / 10 oppituntia. Pienryhmäopetuksen hinta määräytyy ryhmän koon mukaan.
Tietotekniikassa 1-2 tuntia 31 euroa/oppitunti, 3-5 tuntia 26 euroa/oppitunti, esim. 2 t = 62 euroa ja 5 t = 130 euroa. Oppitunnin pituus on 45 min.
Yksinlaulun verkko-opiskelumateriaalit ovat opiskelijan käytössä 4 kuukauden ajan, kurssimaksu 46 euroa.

Pin It on Pinterest

Back To Top