fbpx
skip to Main Content

Puhetta kansalaisopistosta EKKOn uudessa podcastissa

Puhetta Kansalaisopistosta EKKOn Uudessa Podcastissa
Podcastin ensimmäinen jakso

Etelä-Karjalan kansalaisopiston uuden podcastin ensimmäinen jakso julkaistaan 10.9.2020. Podcastin ideana on antaa ääni opistossa työskenteleville ja opiskeleville, mistä tuleekin ohjelman nimi Ääniä EKKOsta. Puheena ovat kaikenlaiset opistoomme liittyvät ajankohtaiset, merkittävät, lystikkäät tai muuten vain kiinnostavat aiheet ja jutunjuuret eri toimijoiden näkökulmasta.

Ensimmäisen jakson aiheena on EKKOn syksyn uutuus, digitaaliset osaamismerkit. Niitä esittelevät EKKOssa koulutussuunnittelijana työskennellyt Sanna Laukkarinen, joka kokeilee osaamismerkkejä omalla Matkailuranskaa -kurssillaan, sekä viestintä- ja hankekoordinaattorina EKKOssa 1.9. aloittanut Kaisa Leinonen. Ohjelmassa vierailee myös Savonlinnan Linnala-opiston kielten pääopettaja Päivi Harjusalmi.

Ehdotuksia ja vinkkejä kiinnostavista aiheista tuleviin podcast-jaksoihin otetaan ilolla vastaan! Tai jos haluaisit itse mukaan podcastin ääneksi, olitpa sitten EKKOn henkilökuntaa, opiskelija tai muuten vain kansalaisopistoihminen, ota yhteyttä Kaisa Leinoseen, kaisa.leinonen(at)ekko.fi, puh. 050 555 1676.

Ääniä EKKosta -podcastin ensimmäistä jaksoa pääset kuuntelemaan tästä linkistä. Linkki johtaa Anchor.fm -julkaisualustalle.

Pin It on Pinterest

Back To Top