skip to Main Content

Sähköisen asioinnin palvelut tutuksi -työpajat Kulttuuritila Nuijamiehessä 7.5. ja 14.5. klo 10-13

Sähköisen Asioinnin Palvelut Tutuksi -työpajat Kulttuuritila Nuijamiehessä 7.5. Ja 14.5. Klo 10-13

EKKO järjestää yhteistyössä Kulttuuritila Nuijamiehen, Etelä-Karjalan yhdistykset ry:n ja Osuuspankin kanssa kaikille avoimet ja maksuttomat sähköisten asiointipalvelujen esittely- ja tutustumistyöpajat toukokuussa. Työpajat pidetään Kulttuuritila Nuijamiehessä, Valtakatu 39:ssä. Työpajat ovat osa EKKOn Kansalaisen digitaidot -hanketta, joka käynnistyi tammikuussa 2019.

Ensimmäisellä kerralla tiistaina 7.5.2019 klo 10-13 työpajoissa tutustutaan EKSOTE:n ja KELA:n sähköisiin palveluihin. Palveluiden esittely tapahtuu Nuijamiehen salissa, jonka jälkeen halukkaat voivat kokeilla palveluihin kirjautumista ja käyttöä digitutoreiden opastuksella aulan puolella. Osallistujat voivat tulla seuraamaan molempia esittelyjä tai vain yhtä.

Toinen työpaja tiistaina tiistaina 14.5.2019 klo 10-13 keskittyy OP:n pankkipalveluihin verkossa ja verotoimiston sähköiseen Omakanta -järjestelmään.

Osallistujien toivotaan tuovan tilaisuuksiin oman älylaitteensa eli älypuhelimen, tablettitietokoneen tai läppärin. Valitettavasti osaan sähköisistä palveluista ei ole olemassa kokeilutunnuksia, joten mikäli osallistujat haluavat kirjautua palveluihin heidän tulisi käyttää omia tunnuksiaan. Tilaisuuksissa voi myös esittää kysymyksiä palveluntarjoajille liittyen sähköiseen asiointiin.

Tervetuloa tutustumaan sähköisten asiointipalveluiden maailmaan!

Lataa tapahtuman esite PDF-muodossa tästä.

Lisätietoja:

Sanna Laukkarinen, koulutussuunnittelija, p. 050 555 1676, sanna.laukkarinen@ekko.fi

Pin It on Pinterest

Back To Top