fbpx
skip to Main Content

”Sisustus ei ole vakavaa, elämä on.” – Matleena Aallon etäkursseilla laitetaan oma koti kuntoon

”Sisustus ei ole vakavaa, elämä on.” – Matleena Aallon Etäkursseilla Laitetaan Oma Koti Kuntoon
Matleena Aalto. Kuva: Noomi Levo

Sisustussuunnittelija Matleena Aalto syttyy kotien ehostamisesta ja tarjoaa EKKOn kursseilla opiskelijoilleen tietoa aiheesta. Keväällä pintaremontoinnista haaveilevien on mahdollista saada Matleenalta tehokkaita vinkkejä remontin suunnitteluun ja toteutukseen etäopetuksena järjestettävältä Pintaremonttia kotiin –kurssilta. Tutustutaanpa Matleenaan paremmin.

Kuka olet ja miten sinusta tuli EKKOn opettaja?

Hei, olen Matleena Aalto, kotien pelastaja!

Olen Ekkon kurssien suurkuluttaja ja ystäväni / kollegani Noomi Levon suosituksesta ehdotin kurssejani Ekkon valikoimiin.

Mitä opetat EKKOssa?

Syksyllä Ekkossa pyörii Kodin sisustussuunnittelun perusteita käsittelevä kurssi ja keväällä käydään läpi kodin ehostusta Pintaremonttien teoria -kurssilla.

Mitä sinulle kuuluu juuri nyt?

Kesällä kaikki vapaa-aikani menee puutarhassamme, nyt oikein odotan näitä pimeitä päiviä, että malttaa tehdä sisälläkin jotain.  Aloittelemme isoa remonttia lähiviikkoina omassa kodissamme.

Mikä on parasta opettamassasi aineessa?

Parasta on, kun oppilaat hoksaavat jonkin asian, millä voivat parantaa oman kodin käytännöllisyyttä. Parhaat sisustusvinkit kurssilla on edullisia toteuttaa, suuri osa jopa ilmaisia.

Kenelle opettamasi kurssit sopivat?

Jos kaipaat kotiisi ”jotain”, muttet ole varma mitä tai miten, tule kurssille! Kaikki olette sydämellisesti tervetulleita.

Mitä toivot kurssisi opiskelijoilta?

Kokeilkaa, olkaa rohkeita!  Sisustus ei ole vakavaa, elämä on. Tehkää harjoituksia,  mitä saatte kurssilla. Kysykää, ei ole tyhmiä kysymyksiä. Antakaa  palautetta!

Millaisia tulevaisuuden haaveita sinulla on?

Haluan työskennellä edelleen kotien parissa ja jakaa kokemusta, miten saada toimiva, kaunis ja iloa tuova koti, missä ihana ladata omat akut. Sisustuskursseissa voisi olla alkeet ja jatkoryhmä!

Kerro jokin hauska tai yllättävä asia itsestäsi!

Ompelen parhaillaan mekkoa isoäidiltä perityllä 60 vuotta vanhalla Berninalla.

Mitä itse haluaisit vielä opiskella tai oppia?

Viherrakentamista! Olisi upeaa kotien sisätilojen lisäksi voida suunnitella myös terassit ja pihat.

Pin It on Pinterest

Back To Top