fbpx
skip to Main Content

Siveltimien tanssia – Akvarellimaalaus-kurssin taidenäyttely opistotalolla 23.1.–20.2.2020

Taidenäyttelyssä on esillä akvarellimaalauksia taideopettaja Tiinalotta Särmölän torstain Akvarellimaalaus-kurssin opiskelijoilta. Mukana näyttelyssä on töitä yhteensä viideltätoista akvarellimaalauksen harrastajalta. Näyttelyn teokset ovat valmistuneet syyslukukauden 2019 aikana.

”Akvarellimaalauksessa olemme harjoitelleet erilaisia akvarellitekniikoita, kuten märkää märälle maalausta, sienen, erilaisten siveltimien, ja maskinesteen käyttöä. Olemme tehneet myös kokeellisempaa akvarellimaalausta käyttäen erilaisten väripintojen luomiseen mm. muovikelmua, kakkupapereita, suolaa ja sokeria. Olemme harjoitelleet myös musteterien käyttöä ja yhdistäneet mustemaalausta akvarellitekniikkaan. Olemme maalanneet asetelmia, maisemia, syksyn sieniä ja tutkineet veden kuvausta. Olemme myös tehneet kuvituksia EKKOn Karjalakuoron lauluesityksien lavasteiksi kuvaesityksen muodossa. Kansalaisopistot kautta maan täyttivät viime vuonna 120 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi olemme myös maalanneet tanssijoita ja antaneet sen siiviittämänä siveltimien tanssia!”

Näyttelyn taiteilijat: Ahos Riitta, Häsä Tarja, Juvonen Tiina, Krummen-Sinisalmi Maija, Lindroos-Luotola Leena, Lipponen Kaisa, Mentula Helene, Mökkönen Anneli, Salojärvi Raili, Sokkanen Erja, Sultan Seija, Toivonen Maritta, Taskula Tuula, Tyyskä Terhi ja Vakkuri Marjo

Näyttely on avoinna Etelä-Karjalan kansalaisopiston opistotalolla (Pohjolankatu 27) toimiston aukioloaikana ma-ti klo 10.00–17.15 ja ke-to klo 10–15, pe suljettu.

Tervetuloa tutustumaan taidenäyttelyymme!

Lisätietoja: Tiinalotta Särmölä, Kuvataiteilija (AMK),
Akvarellimaalausryhmän opettaja, p.0503407670

Pin It on Pinterest

Back To Top