fbpx
skip to Main Content

Syyslukukausi alkaa tänään!

Syyslukukausi Alkaa Tänään!
Kuva: Krzysztof Niewolny/Unsplash

Iloksemme voimme ilmoittaa, että pääsemme tänään (ma 6.9.2021) aloittamaan syyslukukauden lähiopetuksen parissa. Seuraamme viranomaisten ohjeita ja tiedotamme mahdollisista muutoksista tiedotuskanaviemme kautta.  

Suosittelemme käyttämään maskia, huolehtimaan käsihygieniasta sekä turvaväleistä. EKKOn hygieniaohjeet löytyvät kokonaisuudessaan täältä.

Kurssien osallistujien minimirajaa on laskettu turvavälien takaamiseksi. Lappeenrannan kaupunkialueella raja on nyt 8 osallistujaa. Luumäellä, Ylämaalla ja Joutsenossa (sekä kaupungin reuna-alueilla) 6.

Kurssit alkavat vain jos vähimmäismäärä opiskelijoita on ilmoittautunut viikkoa ennen, joten muista ilmoittautua mieleiselle kurssille hyvissä ajoin.

Ilmoitathan toimistoon, jos perut tai keskeytät osallistumisesi kurssille. Näin voimme tarjota vapautuvaa paikkaa mahdollisille varapaikalla olijoille. 

Kursseille voi ilmoittautua toimistossa Pohjolankatu 27 tai sähköisessä verkkoilmoittautumisessa.

Opiston toimisto palvelee opetuskaudella seuraavasti: ma-ti klo 10–17.15, ke–to 10–15, perjantaisin toimisto on suljettu.

EKKOn syksyn yleisöluennot alkavat 23.9. klo 18.00–19.30 etäluennolla Siirtolapuutarha Saimaan rannalla. Saat linkin luennolle, kun lähetät sähköpostiviestin osoitteeseen ilmo@ekko.fi. Muiden syksyn luentojen toteutustavasta ilmoitamme myöhemmin sivuillamme http://ekko.fi/opetus/luennot-ja-tapahtumat/

Tervetuloa harrastamaan yhdessä!

Pin It on Pinterest

Back To Top