fbpx
skip to Main Content

Tehää yhes! Yhteisiä kädentaitokursseja lapsille ja aikuisille

Tehää Yhes! Yhteisiä Kädentaitokursseja Lapsille Ja Aikuisille

Etelä-Karjalan kansalaisopisto (EKKO) ja Pontuksen koulu järjestävät yhteistä kädentaitojen opetusta kevätlukukaudella 2020. Kursseille osallistuu sekä alakoulun oppilaita että kansalaisopiston aikuisopiskelijoita. Kursseilla opettavat Pontuksen koulun ja EKKOn taide- ja taitoaineiden opettajat yhteistyössä.

Aika ja paikka: 8.1.–27.5.2020 keskiviikkoisin klo 13.00–14.30.
Pontuksen koulu, Muukontie 12 53300 Lappeenranta

Kevään aikana järjestetään kolme kurssia. Aikuiset opiskelijat voivat osallistua joko yhdelle tai useammalle niistä. Mukaan pääsee pelkällä materiaalimaksulla (10 e), ja ilmoittautua voi kansalaisopiston toimistossa tai verkkosivujen kautta. Lapset osallistuvat kokonaisuuteen yhtenä koulun valinnaiskurssina.

Keramiikkaklubi 8.1.–19.2.2020. Suunnitellaan ja tehdään erilaisia keramiikkatöitä: veistoksia, mukeja, pieniä esineitä. Opitaan saven työstämisen tekniikoita ja työvaiheita.

Tuolituuninki 4.3.–15.4.2020. Tuunataan vanhoista tai hylätyistä tuoleista uusia erilaisilla tekniikoilla, mm. maalaamalla, decoupage-tekniikalla, kaivertamalla. Voit tuoda myös oman tuolisi tuunattavaksi!

Saippuaa ja somisteita 22.4.–27.5.2020. Valmistetaan hauskoja ja tuoksuvia saippuoita. Rakennetaan vanhoista lusikoista, rahoista ym. kierrätysaarteista uniikki tuulikello tai lampunvarjostin.

Kädentaitokurssit toteutetaan osana EKKOn Yhdessä opittua -hanketta, jossa etsitään ja kokeillaan uusia yhteistyömuotoja Lappeenrannan seudun eri oppilaitosten kanssa. Kursseilla hyödynnetään mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja.  Opetushallitus on myöntänyt Yhdessä opittua -hankkeelle rahoitusta.

Ilmoittautuminen: www.ekko.fi > kurssit > Tehää yhes! tai
Etelä-Karjalan kansalaisopiston toimisto, Pohjolankatu 27, 53100 LPR.

Lisätietoa Yhdessä opittua -hankkeesta:
hanketyöntekijä Kaisa Leinonen
kaisa.leinonen@ekko.fi
puh. 050 555 8770

Hanketta rahoittaa OKM.

Pin It on Pinterest

Back To Top