fbpx
skip to Main Content

Toiminta jatkuu joulumyyjäisten ja liikunnallisten yksittäiskertojen parissa

Toiminta Jatkuu Joulumyyjäisten Ja Liikunnallisten Yksittäiskertojen Parissa

EKKO:n syyskauden opetus päättyy tällä viikolla. Toiminta jatkuu kuitenkin vielä joulukuussa, kun opistotalolla järjestetään joulumyyjäiset la 2.12. klo 11.00-15.00. Myynnissä on kurssilaisten ja opettajien tekemää taidetta, käsitöitä, koristeita ja leivonnaisia.

 

 

 

 

 

 

 

 

Paikan päältä voi hankkia muun muassa joulukransseja, käsinmaalattuja katuharjoja, voimistelukeppejä, tyynyliinoja, betoni- ja savitöitä, akvarellimaalauksia, lasikoruja sekä joulukortteja ja -koristeita sekä perunapiirakoita.

 Suunkin saa halutessaan makeaksi, sillä Lappeenrannan naisvoimistelijoiden Milea-joukkue pitää myyjäisten ajan maksullista glögibaaria. Kävijöiden on syytä varata myyjäisiin käteistä rahaa.

 

 

 

 

 

 

Opiston toimisto on myös avoinna myyjäispäivänä. Siellä voi käydä ilmoittautumassa kevään opintoryhmiin ja hankkimassa pukinkonttiin lahjakortteja EKKO:n kursseille.

Hiki pintaan, hymy huuleen ja vauhtia koipiin joulutunnelmin

Joulukuun liikunnalliset yksittäiskerrat järjestetään 4.-14.12. Opistotalon liikuntasalissa on tarjolla kuntoliikuntaa, tanssia ja joogaa. Valittavana on mm. Yoga Flow, Lavis, Piloxing, Tabata ja  Dancehall sekä 90 minuutin Dance Rumbita ja Latino –maratonit. Rytmikkäästä musiikista voi myös nauttia liikuttelemalla lantiot notkeiksi Zumba Gold Bling Bling Party –tunnilla.

Yksittäiskertojen aika- ja hintatiedot löytyvät EKKO:n opinto-ohjelmasta. Kursseille ilmoittaudutaan normaalisti opiston nettisivuilla tai toimistossa.

”Tänä lukuvuonna kurssimme on jaettu syys- ja kevätkauden kursseiksi. Kevään ilmoittautumisia voi käydä tekemässä jatkuvasti netissä ja 20.12. asti toimistossa. Lisäksi tiistaina 28.11. otamme ilmoittautumisia Lappeenrannan Prismassa klo 10-18”, kertoo Pirkko Muukka opiston toimistosta.

”Jos aiemmin syksyllä tehty kevään kurssipaikkavaraus on vielä maksamatta, voi marraskuun loppuun asti ottaa yhteyttä toimistoon ja pyytää kurssimaksutiedot tai perua kurssipaikkavarauksen. Kaikki maksamattomat kurssipaikat vapautetaan 1.12.”, lisää Muukka.

Toimiston vuodenvaihteen aukioloajat sekä kevään kurssitiedot löytyvät opiston nettisivuilta www.ekko.fi.

Espanjan verbit drillataan joulukuntoon viikonloppukurssilla

Espanjan intensiivisissä joulukuun illoissa 11.-12.12. kerrataan verbejä eri aikamuodoissa ja tehdään käytännönläheisiä puheharjoituksia drillattuja verbejä käyttäen. Ilmoittautuminen kurssille tulisi tehdä viimeistään 4.12.

”Tämä on mukava päätös koko juhlavuodelle”, iloitsee espanjankielen opettaja Tuija Näränen. ”Suomi 100 ja yhdessä tekeminen ovat näkyneet vuoden aikana monin tavoin opiston arjessa. Yhdessä koettuja oppimisen hetkiä ja teemapäivien juhlatunnelmia kootaan parhaillaan opiston kotisivuille. Sivusto avataan itsenäisyyspäivän aattona 5.12.”, vinkkaa Näränen.

 

 

Lisätietoja:

Apulaisrehtori Sanna Mäkelä, puh. 044 742 0173, sanna.makela@ekko.fi

Pin It on Pinterest

Back To Top