fbpx
skip to Main Content

Tunnetta ja tarinoita -taidenäyttely opistotalolla

Tunnetta Ja Tarinoita -taidenäyttely Opistotalolla

Kuvataide 1 ja 2B -kurssien taidenäyttely 25.11.–14.12.2021

Tervetuloa tutustumaan Tunnetta ja tarinoita, Kuvataide 1 ja 2B -kurssien taidenäyttelyyn EKKOn opistotalolle (Pohjolankatu 27).

Tunnetta ja tarinoita -taidenäyttelyssä on esillä öljyväri-, akryyli-, muste- ja  akvarellimaalauksia ja hiili- ja kuivapastellitöitä yhteensä kolmeltatoista kuvataiteen harrastajalta. Teokset ovat valmistuneet syyslukukauden 2021 aikana. Kurssilaiset ovat tehneet muun muassa asetelmia, maisemia ja muotokuvia sekä harjoitelleet sommittelu-, materiaali- ja värioppia. Kuvataide 2B-kurssilla kukin oppilas on työskennellyt valitsemallaan kuvataiteen tekniikalla.

Näyttelyssä on esillä teoksia seuraavilta kuvataiteen harrastajilta: Ahopalo Pirjo, Astikainen Arja, Hatinen Maija, Hyppönen Anneli, Karhuvaara Laura, Katajamäki Outi, Koskimies Jaana, Kosonen Kirsi, Pukarinen Leena, Pyyhtiä-Hinkkanen Arja, Sokkanen Erja, Talonpoika Sirkka-Liisa ja Taskula Tuula. Ryhmiä opettaa kuvataiteilija Tiinalotta Särmölä.

Näyttely on avoinna opiston aukioloaikoina ma–ti klo 10–17.15, ke–to klo 10–15, ma–ti 13.–14.12. opisto on avoinna klo 10–15. Tervetuloa näyttelyyn!

Pin It on Pinterest

Back To Top