fbpx
skip to Main Content

Tuntiopettajat valokeilassa: liikunnan ohjaaja Ville Viitala

Tuntiopettajat Valokeilassa: Liikunnan Ohjaaja Ville Viitala

EKKOssa tuntiopettajien esittelyssä on vuorossa todellinen liikunnan monitoimimies Ville. Ville aloitti EKKOssa syksyllä 2019 liikunnan tuntiopettajana. Keväällä 2020 Villen ohjaukseen pääsee kehonpainotreenissä ja kuntonyrkkeilyssä. Lisätietoja Villen kursseista löytyy linkeistä. Monitoimimies myös esittäytyy monimediaisesti, joten Villen terveiset sekä videona että tekstinä.

10 kysymystä tuntiopettajalle: Ville Viitala

Kuka olet ja mistä tulet?

Mä oon Ville Viitala, liikunta-alan ammattilainen, liikuntaneuvoja ja personal trainer. Muutin tänne Lappeenrantaan naisystävän perässä Haminasta noin vuosi sitten.

Mitä opetat EKKOssa?

Opetan EKKOssa kahta ryhmää nyt keväällä eli kehonpainoharjoittelua tiistaisin Kesämäen koululla ja maanantaisin kuntonyrkkeilyä Lavolan koululla.

Kenelle opettamasi kurssi sopii?

Kaikille, jotka kaipaavat uusia haasteita elämäänsä.

Miten sinusta tuli EKKOn opettaja?

Mulla oli ihan game plan siihen, kun kaipasin uusia kursseja tänne uuteen kotikaupunkiini niin marssin EKKOn liikunnan vastuuopettajan Sinikan (Sinikka Miettinen) luokse tänne ja sanoin, et ”mis sie tarttet oikeen hyvää liikunnanohjaajaa niin täs mie oon”.

Mikä on parasta opettamassasi aineessa/kurssissa?

Haastakaa itsenne rohkeasti mukaan! Molemmat opettamani kurssit haastavat opiskelijoita ylittämään itsensä ja menemään oman mukavuusalueen yli.

Mitä toivot kurssisi opiskelijoilta?

Rohkeaa heittäytymistä ja hei, ilman jännitteitä! Mä oon rento kaveri ja taatusti opiskelijat oppivat uusia juttuja kurssilla.

Millaisia tulevaisuuden haaveita sinulla on?

Ne liittyvät aika lailla liikuntaan. Haluan kehittyä liikunnan ammattilaisena ja oppia uutta. Ihmisenäkin haluan kehittyä ja oppia uutta.

Millainen olisi unelmatyöpäiväsi?

Se sisältäisi liikunnan ohjaamista ja sellaista, että saa annettua ihmisille hyvää mieltä ja opetettua heille uusia juttuja.

Kerro jokin hauska, yllättävä tai erikoinen asia itsestäsi.

Minussa ei ole mitään muuta kuin hauskoja, erikoisia ja yllättäviä juttuja!

Villen jättäessä edelliseen vastaamatta tulee bonuskysymys! Kuinka monta liikuntalajia hallitset tai olet harrastanut elämäsi aikana?

Liikuntapäiväkirjani mukaan on niitä yli 50. Tykkään eri lajeista, kamppailulajeista ja kuntosaliharjoittelusta.

Millaisten asioiden parissa vietät mielelläsi vapaa-aikaasi?

Liikunnan parissa tykkään viettää myös vapaa-aikaani. Lueskelen paljon omaan mieleen ja itsensä kehittämiseen liittyviä asioita. Mutta tykkään paljon myös musiikista, kuuntelen paljon ja olen soittanutkin rumpuja bändissä. Tykkään katsoa myös leffoja.

Kiitos Villelle haastattelusta! Villen kehonpainotreeniin voi tulla tutustumaan Lappeenrannan harrastemessuille keskiviikkona 22.1.2020 Lappeenrannan uudistuneeseen urheilutaloon. Ville pitää siellä maistiaiset kehonpainoharjoittelusta klo 13.00-13.15!

Pin It on Pinterest

Back To Top