skip to Main Content

Aineeton lahjaidea: EKKOn lahjakortti

Aineeton Lahjaidea: EKKOn Lahjakortti

Nyt saatavilla kaunis, painettu kortti postitettuna!

Lahjoita ystävällesi tai läheisellesi aineeton lahja ja anna hänelle omaa aikaa mieleisen opiskelun tai harrastuksen parissa Etelä-Karjalan kansalaisopistolla! Lahjakortin saaja voi käyttää valitsemasi summan opiston kurssimaksuihin vuoden kuluessa ostopäivästä. Lahjakortilla voi maksaa joko koko kurssin tai osan siitä.

Kauniin, painetun lahjakortin voi hankkia joko verkkokaupassa tai opiston toimistosta. Netissä on myynnissä 30 €, 60 € ja 90 € arvoisia lahjakortteja, summan pääset valitsemaan ostoskoriin lisäämisen jälkeen. Jos ostat kortin toimistosta, saat sen myös muulle haluamallesi summalle (min. 20 €). Lahjakortti maksetaan heti oston yhteydessä. Lahjakortin maksamiseen ei voi käyttää työsuhde-etuja. 

Lahjakortti postitetaan viikon kuluessa ostosta joko antajalle tai saajalle, tai nopeimmin sen voi noutaa sovitusti toimistosta (tarkista aukiolot sivuillamme). Lahjakorttiin on painettu kuva EKKOn taideopiskelija Kirsti Cederströmin akvarellimaalauksesta.

Lahjakortin saaja valitsee itselleen sopivan kurssin EKKOn verkkokaupasta tai painetusta opinto-ohjelmasta ja ilmoittautuu valitsemalleen kurssille netissä tai opiston toimistossa. Saajan tulee ottaa yhteyttä opiston toimistoon ennen kurssin alkamista ja kertoa, että osallistuu lahjakortilla. Ohjeet löytyvät myös lahjakortin kääntöpuolelta.

Back To Top