skip to Main Content

Musiikki

Kuoroon, laulu- tai vaikka pianotunnille

Musiikissa opisto tarjoaa mahdollisuuksia laulaa kuorossa tai ottaa vaihtoehtoisesti yksinlaulutunteja, soittaa eri instrumentteja ja osallistua erilaisiin muskareihin.

Instrumenteista voi valita halujen mukaan pianon, harmonikan, kitaran tai sähköbasson, ukulelen, kanteleen tai nokkahuilun. Halutessa voi opetella säestämäänkin. Soitto-opetusta tarjoamme kaikentasoisille ja -ikäisille.

Pianotunneilla käy paljon alakoululaisiakin. Pianotunneilla opetellaan aluksi pianonsoiton perustaidot. Edistyneemmät oppilaat harjoittavat jo omaa ohjelmistoa.

Nuotinlukutaito ja aikaisempi soittokokemus eivät ole välttämättömiä musiikkiopetukseen osallistumiselle. Joillakin kursseilla on pohjavaatimuksia, ja niistä kerrotaan opetusohjelman kurssikuvauksissa.

Muskareita muksuille

Muskareita on vauvoille, taaperoille ja sisaruksille. Tarjolla on myös yhteisiä lapsen ja vanhemman tai lapsen ja isovanhemman muskareita. Ne on suunniteltu lapsen ikätason mukaan niin, että ne vahvistavat hänen kehitystään sekä lapsen ja aikuisen suhdetta.

Opistossa on myös kehitysvammaisille tarkoitettu Rytmi-Norpat -orkesteri. Luumäellä kokoontuu erityisryhmien bändiryhmä.

Yksinlaulusta kiinnostuneet voivat osallistua myös yksinlaulun verkkokurssille.  Lisäksi tarjolla on  verkko-opetusmateriaaleja laulun ja äänenkäytön itseopiskelua varten.

Lisätietoja:
Musiikin vastuuhenkilö Pasi Litmanen, pasi.litmanen(at)ekko.fi, p. 050 555 7271

Back To Top