skip to Main Content

Liikunta ja hyvinvointi

Opisto liikuttaa vauvasta vaariin

Opistomme laajin kurssitarjonta on liikunnassa. Kursseja on vuosittain lähes neljäsataa. Ne koostuvat pääosin kuntoliikunnasta, joogasta ja tanssista. Tarjolla on myös äijäjoogaa ja miesten kuntoliikuntaa ─ vain miehille.

Joka vuosi tarjolla on myös uutuuksia. Ennen syyslukukauden aloitusta tarjoamme liikunnallisen starttijakson, jolloin voit kokeilla eri lajeja.

Liikuntakurssit on jaoteltu aloittelijoille ja jo kokeneemmille liikkujille. Opinto-ohjelmasta löytyy kurssikuvauksia, joiden perusteella selviää, mitä kurssilla tehdään.

Tanssissakin on tarjolla paljon erilaisia lajeja: niin zumbaa, latinotansseja, lavis-lavatanssia, reggaetonia, salsaa, irlantilaisia tansseja, dancehallia, street dancea kuin itämaistakin tanssia. Jokaiselle jotakin.

Emme ole unohtaneet vauvoja emmekä taaperoitakaan. Tarjoamme myös lapsi─vanhempi -jumppaa ja musiikkileikkikouluja eli muskareita taaperoille, aina nelivuotiaaksi asti. Muskareissa lauletaan, soitetaan ja liikutaan.

Lisätietoja:
Liikunnan vastuuopettaja Sinikka Miettinen, sinikka.miettinen (at) ekko.fi, p. 050 555 1954, tavattavissa opetuskaudella ke klo 16.00─17.00 ja to klo 14.00─16.00 opistotalolla, Pohjolankatu 27, huone 110.

Back To Top