skip to Main Content

Etäopiskelu

Etäopiskelukin onnistuu

EKKOssa on etätoteutuksia useissa eri aineissa, esimerkiksi musiikissa, liikunnassa, kuvataiteessa sekä kielissä. Lukuvuoden 2023–2024 etänä toteutettavia kursseja voit selata kurssihausta (linkki johtaa EKKOn verkkokauppaan) ja löydät ne myös listattuna sivuiltamme. Etäkursseilla voit opiskella valitsemassasi paikassa ja usein myös itsellesi parhaiten sopivana aikana, esimerkiksi kotoa käsin.

Tarvitset etäopiskelua varten vain tietokoneen, toimivan nettiyhteyden ja keskustelua varten kuulokemikrofonin tai kaiuttimet ja mikrofonin. Opisto ei vastaa häiriöistä opiskelijan nettiyhteyksissä.

Opiskeluohjeet saat sähköpostitse ennen kurssin alkua ja voit tutustua niihin myös etukäteen sivuillamme. Muistathan antaa sähköpostiosoitteesi ilmoittautuessasi etäopetuskursseille.

EKKOn Peda.net

Joillakin kursseilla on käytössä kurssisivut opiston Peda.netin osoitteessa https://peda.net/ek2. Pedanet on Jyväskylän yliopiston ylläpitämä verkko-oppimisympäristö. EKKO:n Peda.netissa jaamme esimerkiksi opiskelumateriaalia ja lisätietoa kurssiemme sisällöistä sekä järjestämme verkko-opetusta. Kurssien opettajat kertovat mahdollisesta Peda.netin käytöstä opiskelijoilleen.

Kurssin tietoja voit selailla Pedanetissa osin ilman rekisteröitymistä. Henkilökohtainen Peda.net-tunnus on elinikäinen ja sen avulla voit myös tallettaa oppimistasi riippumatta opiskelupaikasta tai –paikkakunnasta.

Lisätietoja etäopiskelusta sekä Peda.net-tunnuksen hakemisesta saat aineen vastuuopettajalta.

Back To Top