skip to Main Content

Kurssimaksun maksaminen

Kurssimaksu maksetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä niin netissä kuin toimiston asiakaspalvelussakin. Emme lähetä laskuja. Kurssipaikka varmistuu vasta, kun kurssimaksu on maksettu.

Maksut ovat kurssikohtaisia. Kurssilla tarvittavat materiaalit opiskelijat hankkivat itse. Opinto-ohjelman kurssitekstissä on mainittu, jos materiaalit sisältyvät kurssimaksuun tai jos ne voi hankkia opettajalta.

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Kurssimaksun voi maksaa seuraavilla vaihtoehtoisilla tavoilla:

1. Verkkopankin välityksellä ilmoittautumisen yhteydessä

Jos ilmoittaudut samalla kertaa useammalle kurssille, kurssien yhteishintaa ei voi muuttaa. Jos olet oikeutettu alennukseen, käy näyttämässä alennukseen oikeuttava todistus toimistossa.

2. Pankkikortilla tai käteisellä toimistossamme

Toimistossa sinua palvelee toimistotyöntekijä, joka neuvoo ja opastaa sinua parhaansa mukaan kursseihin liittyvissä kysymyksissä, kurssivalinnoissa ja -maksuissa. Toimistosta saat aina maksukuitin.

Jos olet oikeutettu alennukseen kurssimaksusta, tule maksamaan kurssimaksusi toimistoon. Maksu mieluusti pankkikortilla.

3. Smartumilla, Eazybreakillä, ePassilla tai Tyky-kuntosetelillä

Voit maksaa myös ePassilla, Smartumilla, Tyky-kuntosetelillä ja Eazybreakillä. Mikäli maksat Eazybreak-sovelluksella, käy todentamassa henkilöllisyytesi toimistossa viimeistään maksua seuraavana arkipäivänä klo 12 mennessä. Nämä maksutavat käyvät vain henkilökohtaisten kurssien maksamiseen (esim. ei voi käyttää lasten tai lapsi-vanhempi -ryhmiin).

Mikäli kurssi peruuntuu, edellä mainituilla maksutavoilla maksettuja kurssimaksuja ei palauteta opiskelijalle. Sisään jäävän maksun voi kuitenkin käyttää myöhemmin.

4. Jos maksamisessa on ongelmia, ota yhteyttä

Jos sinulla on ongelmia kurssimaksun maksamisessa, soita tai lähetä sähköpostia opiston toimistoon, p. 044 566 4553 tai toimisto@ekko.fi.

Back To Top