skip to Main Content

Kurssit

Opetustunteja vuodessa noin 19 000

Opistomme tarjoaa noin 900 kurssia lukuvuoden aikana. Kurssilaisia on opistossa vuosittain noin 12 000.

Tarjoamme kursseja seuraavilta ainealueilta: kädentaidot ja kuvataide, kielet ja kulttuuri, tietotekniikka, musiikki, liikunta ja hyvinvointi sekä yhteiskunta ja muu koulutus. Lisäksi järjestämme vuosittain yleisöluentoja ja tapahtumia yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Opistomme kursseille voi ilmoittautua pitkin lukuvuotta, mikäli kurssilla on tilaa.

Netissä ajantasaisimmat tiedot

Nettisivujemme Hellewi-palvelun kautta löydät kaikki kurssimme ja voit ilmoittautua kursseille asuinpaikastasi riippumatta. Hellewin kurssihaun kautta näkyy ajantasaiset tiedot kursseista sekä se, onko kurssilla vielä tilaa. Ihan kaikille kursseille ei voi ilmoittautua netissä.

Ajantasaisin kurssitarjonta löytyy opistomme nettisivuilta, sillä uusia kursseja suunnitellaan jonkin verran myös lukuvuoden kuluessa. Ilmoittautuessasi näet, oletko pääsemässä kurssille vai varasijalle.

Opinto-ohjelma jaetaan vuosittain toiminta-alueemme kotitalouksiin. Voit myös noutaa sen opistotaloltamme Pohjolankatu 27:sta tai esimerkiksi kirjastoista.

Tutustu kursseihin ja ilmoittaudu tästä.

Harjoittele kurssihakua ja ilmoittautumista verkossa

Kurssihakua ja verkkoilmoittautumista varten olemme toteuttaneet opastusvideot verkkosivujemme ja Hellewi-opintotietojärjestelmän käytöstä. Videot ovat saatavilla sekä mobiililaitteelle että tietokoneelle.

Kurssihaku ja ilmoittautuminen mobiililaitteella.
Videossa on suomenkielinen tekstitys. Tekstityksen saa päälle painamalla alavalikosta tekstityksen päälle.
Kurssihaku ja ilmoittautuminen tietokoneella.
Videossa on suomenkielinen tekstitys. Tekstityksen saa päälle painamalla alavalikosta tekstityksen päälle.

Back To Top