skip to Main Content

Huhtikuu on taidekuu!

Huhtikuu On Taidekuu!
Tiina Tirrosen työ savityökurssilta 2024. Kurssin opettaja on Minna Melkko.

EKKOn kevätnäyttelyviikoilla huhtikuussa tarjolla teatteria, musiikkia sekä kädentaito- ja taideaineiden näyttelyjä

Etelä-Karjalan kansalaisopiston perinteinen kevätnäyttely on tänä keväänä usean taidetapahtuman laajuinen kokonaisuus. Lämpimästi tervetuloa nauttimaan EKKOn opiskelijoiden kuvataiteesta, kädentaidoista, musiikista ja teatterista!

Lappeenrannan kädentaito- ja kuvataidekurssien opiskelijoiden töitä on tuttuun tapaan esillä
opistotalon kolmipäiväisessä näyttelyssä torstaista sunnuntaihin 26.–28.4. osoitteessa Pohjolankatu 27. Näyttelypäivinä kuullaan myös opiston musiikkiryhmien esityksiä, kun Virve Jääskeläisen luotsaama harmonikkaryhmä esiintyy perjantaina, pop-kuoro Marjo Hienosen johdolla lauantaina ja Marjo Laineen piano-opiskelijat pianobaarissa sunnuntaina. Näyttelyvieraita virkistää Saipan junnujen pyörittämä kahvio lauantaina ja sunnuntaina. Tässä tarkempi kevätnäyttelyn ohjelma opistotalolla:

Kevätnäyttely Lappeenrannassa avoinna 26.–28.4. klo 11.00–15.00 opistotalolla:

  • pe harmonikkaryhmä klo 11.00 salissa
  • la pop-kuoro klo 12.00 salissa
  • su klo 13.00 pianobaari musiikkiluokassa

Kevätnäyttelyt Luumäellä

Luumäen opetusryhmillä on omat kevätnäyttelynsä. Taiteen perusopetuksen Maailma ympärillämme
-näyttely on Taavetin kirjastolla 3.–23.4. kirjaston aukioloaikoina.

Luumäen aikuisten käden-taito- ja taidekurssien näyttely on puolestaan 20.–21.4. la-su klo 10.00–14.00 Luumäen kunnantalolla, jossa kävijöille on tarjolla myös kahvia. Lue lisää Maailma ympärillämme -näyttelystä.

Teatteria ja taidetta meillä ja muissa tapahtumissa

Kevätnäyttelyviikolla päästään nauttimaan myös EKKOn opistoteatterin valmistamasta Saituri-näytelmästä, jota Maria Fominin ohjaama ryhmä esittää Lönnrotin koululla 25., 26. ja 28.4. Lue lisää produktiosta sivuillamme. Esityksiin varataan paikat verkkokaupassamme.

Kehitysvammaisten teatteriryhmä EKKOn teatteri puolestaan esiintyy tiistaina 23.4. Hyppy! -festivaalilla, joka on kehitysvammaisten teatteritaiteen tapahtuma Lappeenrannan kaupunginteatterilla. Lue lisää festivaalista tapahtumajärjestäjän sivuilta.

EKKOn opiskelijat ja opettajat ovat mukana myös muissa alueen kulttuuritapahtumissa, jotka monet ovat osa Lappeenrannan kaupungin Kulttuurin unelmavuoden 2024 -ohjelmaa. EKKOn akvarellistien Sivellin soi -näyttely on Kulttuuritila Nuijamiehen aulagallerian kuukauden näyttelynä 27.4. asti.

Back To Top