skip to Main Content

Lempeää kesää!

Lempeää Kesää!

Lämmin kiitos opiskelijat, opettajat ja kaikki ekkolaiset kuluneesta lukuvuodesta! Paljon on opittu etäopiskelusta ja -opettamisesta tänä vuonna – mutta myös kovasti kaivattu paluuta yhdessäoloon tuttujen ryhmien kanssa. Nyt on aika elpyä etäilystä ja nauttia kesästä! Ihanaa, virkistävää kesää kaikille!

Toimisto avoinna jälleen 5.8.

Opisto on kesälomilla ja suljettu 4.8.2021 saakka. Ennen varsinaisen syyslukukauden alkua toimisto on avoinna seuraavasti:
to 5.8. klo 10–15, 9.8.–2.9. maanantaisin klo 10–18 ja ti–to klo 10–15. Perjantaisin toimisto on suljettu.

Kursseille ilmoittautuminen

Lukuvuoden 2021–2022 kursseille voi ilmoittautua jatkuvasti sähköisessä kurssihaussa ja toimistossa jälleen 5.8. alkaen. Uusi opinto-ohjelma löytyy verkkoversiona kotisivuiltamme. Painettu opinto-ohjelma jaetaan koteihin viikolla 31 elokuussa.

Syyslukukausi alkaa 6.9. – sitä ennen starttiviikot 23.8.–1.9.!

Ennen varsinaisen syyslukukauden alkua opistolla tapahtuu jo. Liikunnassa on tarjolla elokuussa joogan elokuun intensiivikurssi 16.–20.8. sekä perinteiset starttiviikon yhden kerran tunnit kuntoliikunnasta, joogasta ja tanssista. Starttiviikon kursseihin voit tutustua kurssihaussa. Starttiviikoilla voi perehtyä myös sukututkimukseen Kohti sukututkimusta -kaksituntisella johdantokurssilla 23.8.

Back To Top