skip to Main Content

Opisto syyslomalla 24.–30.10.

Opisto Syyslomalla 24.–30.10.

Uusia kursseja tarjolla loppusyksyyn!

Suurin osa opiston kursseista on tauolla syyslomaviikolla 43 eli 24.–30.10.2022. Myös EKKOn toimisto on syyslomaviikolla suljettu. Loman aikana kursseille voi ilmoittautua verkossa (linkki vie kurssihakuun).
Myös maksuttomat digikoulutukset ovat lomaviikolla tauolla, mutta niihin voi ilmoittautua maanantaina 24.10. puhelimitse: digipisteelle p. 050 543 7867  ma klo 14–15 ja digipajoihin p. 050 543 7862 ma klo 11–12. Lue lisää maksuttomista digikoulutuksista sivuillamme.

Syysloman jälkeen pitkille kursseille mukaan puoleen hintaan!

Nyt on mahdollista ilmoittautua koko kauden kestäville kursseille mukaan puoleen hintaan! Syysloman jälkeiselle kurssiajalle saa 50 % alennuksen koko kurssin hinnasta. Jos ilmoittaudut tällaiselle kurssille mukaan, älä maksa kurssimaksua suoraan, vaan pyydä EKKOn toimistoa lähettämään maksulinkki, jossa alennus on huomioitu.

Runsaasti uusia lyhytkursseja loppusyksystä!

Marras-joulukuussa opistolla alkaa vielä useita lyhytkursseja. Osa kursseista on jatkoa syksyn pitkille kursseille, mutta mukana on myös runsaasti aivan uusia kursseja. Kaikki alkavat kurssit löydät sähköisestä kurssihausta. Kiinnostaisiko kaloihin liittyvä kansanperinne, luonnonkosmetiikan tai marsipaanikoristeiden valmistus tai yrittäjyys? Myös suomen kielestä on tarjolla uudet kurssit Suomi 1 ja Vielä kerran.

Nyt on sopiva hetki ilmoittautua myös kevään kursseille, jotta oma paikka kurssilla varmistuu!

Back To Top