skip to Main Content

Lyhytkursseja ja joulurientoja

Lyhytkursseja Ja Joulurientoja

EKKOssa tapahtuu joulun alla!

Piristystä loppuvuoteen lyhytkursseilla ja syysjatkoilla

Syyslukukausi 2022 jatkuu EKKOssa hieman tavallista pidempään. Vielä marraskuun lopulta on alkamassa lukuisa määrä lyhytkursseja eri ainealoilta, kuten liikunnasta, kädentaidoista ja kielistä. Lisäksi useiden kurssien kestoa on pidennetty muutamalla kerralla erillisten ”syysjatkokurssien” muodossa. Näille lyhytkursseille voivat ilmoittautua sekä koko syksyn kursseilla olleet että ihan uudetkin opiskelijat. Hinnaltaan edulliset lyhytkurssit ovat mainio tilaisuus kokeilla vaikkapa uutta liikuntalajia tai muuta harrastusta. Kurssihaustamme voit lukea lisää lyhytkursseista ja ilmoittautua mukaan!

Maksuttomia digipajoja ja pisteitä on tarjolla vielä joulukuun puoliväliin saakka. Uutena koulutuksena alkaa digipaja aiheesta kotisivut ja somemarkkinointi 30.11.–14.12. keskiviikkoisin klo 17–20. Pajassa opetellaan omien kotisivujen tekemistä helppokäyttöisellä ohjelmalla vaikkapa omalle yritykselle, yhdistykselle tai harrastusporukalle. Käydään läpi myös somemarkkinoinnin perusasioita. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan sivuilla ekko.fi/digitaidot.

Joulukorttipaja tiistaina 29.11.

Tule askartelemaan yhdessä joulukortteja ikäihmisille opistotalolle Pohjolankatu 27 tiistaina 29.11. klo 16–18! Käytetään mahdollisuuksien mukaan askartelussa kierrätysmateriaaleja. Ilmoittaudu maksuttomaan korttipajaan mukaan sivuillamme (linkki).

EKKO on tänäkin vuonna mukana valtakunnallisessa Joulupostia ikäihmiselle -kampanjassa. EKKOn toimiston käytävällä on korttikeräyslaatikko, johon voi tuoda 5.12. mennessä joulutervehdyksen vietäväksi ikäihmisille. EKKO toimittaa kortit Eksotelle, joka vie ne edelleen asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille.
Lue lisää kampanjasta EKKOn sivuilla.

Joulumyyjäiset EKKOn opistotalolla lauantaina 10.12.2022

EKKOn perinteiset joulumyyjäiset pidetään Pohjolankadun opistotalolla lauantaina 10.12. klo 10–14. Myynnissä on itse tehtyjä käsitöitä, taidetta ja leivonnaisia. Nautitaan joulutunnelmasta ja harmonikkamusiikista! Vielä on jäljellä myyntipaikkoja. Varaa omasi viimeistään pe 25.11. EKKOn toimistosta p. 044 566 4553 tai sähköpostitse toimisto(at)ekko.fi.

Kaikki kansalaisopiston tapahtumat löydät sivuiltamme.

Opiston joulukalenterin luukut avautuvat somekanavillamme!

Joulukuun hämäriä päiviä piristää EKKOn joulukalenterin luukkujen avaaminen! Kalenterin teema on vielä salaisuus. Seuraa meitä Instagramissa @ekko_opisto ja Facebookissa, niin näet, mitä kalenterista 1.12. paljastuu!

Back To Top