skip to Main Content

Opiston toimintaa kehitetään yhdessä opiskelijoiden kanssa. Tule mukaan EKKOn opiskelijaraatiin!

Opiston Toimintaa Kehitetään Yhdessä Opiskelijoiden Kanssa. Tule Mukaan EKKOn Opiskelijaraatiin!
Kuva: Nathan Dumlao, Unsplash.com

Etelä-Karjalan kansalaisopisto kokeilee uusia tapoja kehittää toimintaansa. Kehittämistyöhön haetaan entistä vahvemmin mukaan EKKOn opiskelijoita ja muita alueen asukkaita. Kehittämistyön yhtenä tavoitteena on lisätä mahdollisuuksia hyödyntää kansalaisopistossa saatua osaamista työelämässä ja muissa opinnoissa. EKKO kerää jo nyt palautetta ja kurssi-ideoita eri muodoissa palautekyselyillä. Lisäksi kuluvan syksyn 2022 aikana olemme kokeilleet tablettikyselyjä opistolla ja eri tapahtumissa.

Tervetuloa vaikuttajaksi! Tule EKKOn opiskelijaraatiin kehittämään opistoa!

Yhtenä kehittämisen työkaluna opistoomme perustetaan opiskelijaraati. Raati koostuu eri-ikäisistä ja eri taustaisista ihmisistä ja se kokoontuu säännöllisin väliajoin lukuvuoden aikana. Raadissa keskustellaan kansalaisopiston toimintaan liittyvistä laajemmista kysymyksistä sekä myös opistoarjen ajankohtaisista asioista. Raadin näkemykset ja ehdotukset kytketään kiinteäksi osaksi opiston toiminnan suunnittelua, joten raadissa pääsee vaikuttamaan siihen, millainen meidän yhteinen kansalaisopistomme on! Opiskelijaraadin käytännön toimintaa suunnitellaan parhaillaan, ja tiedotamme siitä lisää piakkoin. Kiinnostuksena raatiin voi kuitenkin jo kernaasti ilmoittaa! Ota yhteyttä viestintä- ja hankekoordinaattori Kaisa Leinoseen sähköpostitse kaisa.leinonen(at)ekko.fi.

Kehittämistyötä opistojen yhteisvoimin

EKKO on mukana kuuden opiston yhteisessä kehittämishankkeessa vuosina 2022–2024. Opistojen tunnettavuuden lisääminen palvelumuotoilun ja viestinnän keinoin -hanketta rahoittaa Opetushallitus. Mukana on EKKOn lisäksi Etelä-Helsingin kansalaisopisto, Kalliolan setlementti (Helsinki), Nurmijärven opisto, Ahjolan opisto (Tampere) sekä Vuolteen opisto Oulusta. Hankkeessa kehitettäviä erityisteemoja ovat opintopistekurssien saatavuuden parantaminen sekä kestävän kehityksen sisältöjen vahvistaminen kursseilla.

Lisätietoja hankkeesta:
Viestintä- ja hankekoordinaattori Kaisa Leinonen
050 555 1676
kaisa.leinonen(at)ekko.fi

Back To Top