skip to Main Content

Muuttuva maailma – akvarellimaalauskurssin taidenäyttely 

Muuttuva Maailma – Akvarellimaalauskurssin Taidenäyttely 
Heidi Hyytiäinen, Rankkasateessa. Akvarelli ja muste 2023.

Taidenäyttely avoinna 25.1.–15.2.2024 Etelä-Karjalan kansalaisopiston aulassa ja porrastasanteella. Osoite Pohjolankatu 27, Lappeenranta. Avoinna ma klo 10–17.15 ja ti-ke klo 10–15, to-su suljettu.

Muuttuva maailma -taidenäyttelyssä on esillä akvarellimaalauksia taideopettaja Tiinalotta Särmölän torstain Akvarellimaalauskurssin aikuisopiskelijoilta. Näyttelyssä on teoksia yhteensä kahdeltatoista akvarellimaalauksen harrastajalta. Teokset ovat valmistuneet syyslukukauden 2023 aikana.

Akvarellimaalauskurssilla olemme harjoitelleet erilaisia akvarellitekniikoita kuten märkää märälle maalausta, erilaisia laveerauksia, akvarellisienten, erilaisten siveltimien ja maskinesteen käyttöä. Olemme yhdistäneet akvarellimaalaukseen myös mustetta, guassia ja sabluunoiden käyttöä. Olemme maalanneet kukka-asetelmia, syksyisiä maisemia, talvimaisemia ja harjoitelleet usvan, vesisateen, räntäsateen ja lumituiskun kuvausta. Maalauksia on tehty myös EKKOn tämän vuoden kestävän kehityksen teeman ”Maailma ympärillämme” innoittamina.

Näyttelyn taiteilijat ovat Ahos Riitta, Holm Mervi, Hyytiäinen Heidi, Hämäläinen Pauli, Jäkälä Heidi, Krummen-Sinisalmi Maija, Kovasiipi Eija, Lindroos-Luotola Leena, Lipponen Kaisa, Mökkönen Anneli, Toivonen Maritta ja Tyyskä Terhi.

Tervetuloa tutustumaan taidenäyttelyymme ja kokemaan muuttuva maailma!

Kuvat ja teksti: Tiinalotta Särmölä

Back To Top