skip to Main Content

Varmista paikkasi kevään kursseilla!

Varmista Paikkasi Kevään Kursseilla!

Kevään 2024 uutuuskursseilla tarkkaillaan lintuja, vaalitaan pihapuita ja opitaan korean kieltä

Olethan jo muistanut ilmoittautua kevään 2024 kursseille? Ilmoittautuminen kevään kursseille on avoinna verkkokaupassa ja EKKOn toimistossa. Kevätlukukausi alkaa 15.1.2024.

Uusia savityöryhmiä ja muita toivekursseja

Kädentaidoissa on kuultu opiskelijoiden toiveita ja perustettu kaksi uutta alkeista lähtevää savityöryhmää. Lyhytkursseilla pääsee oppimaan myös muun muassa lankamandalan tekemistä, jatkamaan keskeneräisiä ompelutöitä ja työstämään kalannahkaa. Kuvataiteessa on tarjolla uusia tekniikoita: syanotypiaa, kohopainografiikkaa sekä kiehtovaa plein-air eli ulkoilmamaalausta. Uutena kurssina on tarjolla myös kehitysvammaisten taidepaja.

Kielissä on uusina kielinä tarjolla ukrainaa sekä korean alkeita. Oletko huomannut, että useilla kielten kursseilla on mahdollista suorittaa tänä vuonna opintopisteitä? Musiikissa uutuuksia ovat niin Mitä kuulet musiikissa -kurssi kuin bändisoittoa aikuisille. Myös pop-kuoroon mahtuu vielä uusia jäseniä!

Hyvää oloa ja luovaa tekemistä

Liikunnassa useilla uusilla kursseilla on vielä tilaa, kuten koko kehoa vireyttävässä neurojumpassa, lasten ja nuorten klassisen nyrkkeilyn kursseilla, afrobeat-kurssilla sekä kevään häävalssikurssilla. Teatteri-ilmaisuun, luovaan kirjoittamiseen sekä elokuvaan pääset syventymään kevään kursseilla. Sukututkimuksen pulmia ratkotaan sukuklinikalla ja loppukeväästä lähdetään sukutarinan jäljille.

Kevään uusilla ruokakursseilla tehdään inspiroivia ruokamatkoja Australiaan, Andalusiaan, Tiroliin ja Kreikkaan. Kurssit ovat tutusti Zoomin kautta etänä ja osallistujat saavat etukäteen selkeät ohjeet ja listan tarvikkeista.

Keväällä mennään pihalle ja liikunnan kesäkursseille!

Kevätauringon myötä puutarhainnostus iskee jälleen takuuvarmasti, jolloin voi hankkia oppia oman kasvimaan perustamisesta, pihapuiden istuttamisesta ja hoidosta sekä pölyttäjäystävällisestä pihasta. Lintujen tarkkailu -kurssi osoittautui hitiksi ja täyttyi heti, mutta luontoaiheisiin voi perehtyä myös erilaisilla villiyrtteihin liittyvillä lyhytkursseilla.

Tuttuun tapaan huhti-toukokuulla on tarjolla lyhyitä kesäkursseja, joilla pääsee treenaamaan ja kokeilemaan vaikkapa jotain aivan uutta lajia. Kesäkursseille kannattaa ilmoittautua heti, sillä suosituimmat lajit täyttyvät jo talvella.

Hyvinvointia itselle tai lahjaksi läheiselle

EKKOn toimistosta tai verkkokaupasta voi hankkia myös kurssilahjakortin haluamalleen summalle. Kurssilahjakortti on aineeton lahja, joka ilahduttaa varmasti eri-ikäistä saajaa, sillä sen voi käyttää liikuntaan, kädentaitokursseihin, kielenopiskeluun tai muuhun itse toivomaansa sisältöön.

EKKOn kursseja voi hankkia myös esimerkiksi Smartumeilla ja ePassilla. Huomaathan, että kyseiset etuudet ovat henkilökohtaisia, joten niillä ei voi maksaa esimerkiksi perheenjäsenten kurssimaksuja. Työsuhde-etuja ei voi käyttää muskareiden, lapsi-vanhempi-ryhmien, mindfulness-kurssien, kielten eikä tietotekniikan kurssimaksuihin. Lue lisää kurssien maksamisesta sivuillamme.

Back To Top