skip to Main Content

Painettu EKKOn opinto-ohjelma on ilmestynyt

Painettu EKKOn Opinto-ohjelma On Ilmestynyt

Hae omasi lähimmältä jakelupisteeltä!

Etelä-Karjalan kansalaisopiston opinto-ohjelman saa tänä vuonna useasta eri paikasta Lappeenrannassa, Joutsenossa ja Luumäellä. Kurssiohjelman voit noutaa heti 8.8.2022 alkaen opistotalolta osoitteesta Pohjolankatu 27 sekä Lappeenrannan, Joutsenon ja Luumäen kirjastoista. Ohjelma on jaossa sekä lähikirjastoissa (linkistä avautuvat eri kirjastojen aukioloajat) että kirjastoauto Willityksessä (linkki vie kirjastoauton aikatauluun). Ohjelman voi noutaa myös Lappeenrannan Prismasta, Citymarketista sekä Lutin Skinnarilan kampuksen päärakennuksen aulatiloista. Opinto-ohjelma löytyy myös sähköisenä versiona kotisivuillamme (linkistä avautuu pdf-tiedosto).

Tavoitteena ekologisempi toiminta ja kohtuulliset kurssihinnat

Opinto-ohjelmia ei enää jaeta jokaiseen kotitalouteen erikseen. EKKO säästää näin paperia ja energiaa ja pyrkii samalla entistä kestävämpään toimintaan. Toisaalta kustannussäästö auttaa säilyttämään kurssihinnat ennallaan kohtuullisella tasolla.

Tervetuloa ilmoittautumaan – verkossa tai opiston toimistossa!

Tutustu kursseihin ja ilmoittaudu verkossa (linkki vie sähköiseen kurssihakuun) tai EKKOn toimistossa 8.8. alkaen. Luvassa on monipuolinen ja innostava kurssisyksy. Tervetuloa nauttimaan siitä yhdessä EKKOssa!

EKKOn toimiston aukioloajat elokuussa 8.8.–1.9.2022:
ma 10–18
ti–to klo 10–15
pe suljettu

Back To Top