skip to Main Content

Sormet multaan ja zumbaa istuen! Ilmoittautuminen kevään kursseille käy jo kuumana

Sormet Multaan Ja Zumbaa Istuen! Ilmoittautuminen Kevään Kursseille Käy Jo Kuumana

Kevään kursseille ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä verkkosivuillamme ja toimistossa. Uusilla kursseilla muun muassa ideoidaan omaa yritystoimintaa, kompostoidaan ja zumbataan tuolissa istuen. Ja paljon paljon muuta… Lue vinkit kevään uutuuksiin!

Treenaa kieliä toiminnallisesti

Vieraista kielistä uutena kielenä tarjolla on ukrainan alkeet. Ruotsissa ja saksassa voi syventyä kieleen erikoiskursseilla: ruotsissa keskusteluun viihtyisästi kahvittelun lomassa ja saksassa dekkarien maailmaan. Matka maailman ympäri -suullisen ranskan kurssi jatkuu myös keväällä ja espanjankieliseen musiikkimaailmaan voi tehdä matkan kevään lyhytkurssilla. Venäjässä päästään treenaamaan käsialalla kirjoittamisen taitoa. Useita kelikursseja on tarjolla myös Joutsenossa ja Luumäellä! Useilla kielten kursseilla on mahdollisuus suorittaa Kielenosaaja -osaamismerkki. Tartu tilaisuuteen tehdä osaamisesi näkyväksi!

Liikunta kuuluu kaikille!

Liikunnan ohjelmaan on tullut uusia esteettömiä kursseja. Tuolijumppa on lempeää ja rauhallista kuntoliikuntaa tuolilla istuen. Zumba gold seated -kurssilla puolestaan nautitaan lattarirytmeistä tuolilla tai vaikka pyörätuolissa istuen. Tanssissa on tarjolla uutena salsatón-kurssi, Taavetissa lastentanssiryhmä ja joogassa astangajoogan sporttiryhmät.

Luovaa tekemistä ja keskusteluja maailman tilasta

Musiikin kiehtovaan teoriaan syvennytään uudella Musiikin teorian ja säveltapailun alkeet -kurssilla. Uusi Stemmalaulu tutuksi -kurssi tempaa mukaan kuoroharrastukseen. Taitoja oman taiteen tekemiseen saa etäkurssilta Opi piirtämään ja maalaamaan ihminen tai vaikkapa Ylämaan kuvataidepajassa. Ovatko emalityöt sinulle uusi tuttavuus? Emalielämyksiä -kurssilla on vielä tilaa!

Luovaa kirjoittamista on tarjolla sekä etänä Sananikkarit-kurssilla että senioreille Maanantaisessa sanataideryhmässä. Taavetin Esiintyjän eväät -kurssilla otetaan esiintymistaitoja haltuun. Kevään elokuvakurssilla on ohjelmassa jälleen kiinnostavia filmejä ja keskusteluja Nuijamiehen mukavissa tuoleissa! Maapallon ja lähiluonnon ekokriisejä käsitellään uudella etäkurssilla asiantuntijoiden ja yhteisen keskustelun voimin.

Iloisesti kotona ja pihalla!

Omien nurkkien mukavuuteen voit panostaa Viihtyisä ja toimiva koti -kurssilla helmikuussa. Itselle tai läheiselle saa opastusta arkea helpottavien verkkopalvelujen käyttöön kurssilla Apua arkeen netistä.

Kevättalvella multasormia alkaa auttamatta syyhytä. Helmikuussa puutarhateemaan voi syventyä lempeästi Aistipuutarha-lyhytkurssilla, jossa ideoidaan eri aisteja hivelevä puutarha pihalle, parvekkeelle tai vaikka ikkunalaudalle. Maaliskuussa aiheessa edetään Pihasuunnittelun perusteet -kurssilla. Tositoimiin mullan kanssa päästään huhtikuulla Kasvimaan perustustyöt -kurssilla unohtamatta kaikille puutarhureille olennaista kompostointia, johon sukelletaan Kompostointi tutuksi -lyhytkurssilla. Villiyrtit ja hyvinvointi ovat teemana neljällä kurssilla, joista yhdessä kokeillaan yhdessä ruoanlaittoa itse kerätyistä villiyrteistä. Myös Luumäellä pääsee toivotulle Villiyrttikurssille.

Maksuttomilla yleisöluennoilla historian pyörteitä ja hyvinvointia luonnossa

Kevään luentojen aiheet liittyvät paitsi kestävän tulevaisuuden teemoihin, myös historiaan. 29.3. dosentti Jyrki Paaskoski luennoi aiheesta Suvorovin linnoitukset Kaakkois-Suomessa ja 5.4. Taru Astikainen esittelee metsän terapeuttista vaikutusta ja siihen nojaavaa lähiluontomatkailua. Luentojen tarkemmat tiedot päivitetään tapahtumasivuillemme. Lämpimästi tervetuloa EKKOn maksuttomille yleisöluennoille Nuijamieheen!

Back To Top