skip to Main Content

Sujuvaa kurssihakua uudella ilmoittautumissivulla!

Sujuvaa Kurssihakua Uudella Ilmoittautumissivulla!

Uusi kurssi-ilmoittautumissivu käyttöön vanhan rinnalla

EKKOn on ottanut käyttöön uuden version sähköisestä kurssi-ilmoittautumissivusta. Uuteen ilmoittautumissivuun voi tutustua tästä linkistä tai ekko.fi -etusivun painikkeesta Hae kursseja / Ilmoittaudu, uusi näkymä. Vanhempi versio ilmoittautumissivusta on toistaiseksi käytössä rinnakkain uuden kanssa.

Uuden ilmoittautumissivun ulkoasu on päivitetty ja siinä on uusia, käyttökokemusta parantavia ominaisuuksia. Selkeä parannus on aiempaa monipuolisemmat ja havainnollisemmat kurssihaun toiminnot. Kursseja voi suodattaa ja lajitella kätevästi paitsi sijainnin ja ainealueen myös viikonpäivän tai erityisteeman mukaan.

Uuden ilmoittautumissivun käyttäjä voi hakea tiedot omista kurssi-ilmoittautumisistaan. Tämä on hyödyllinen toiminto, jos opiskelija on ilmoittautunut useille kursseille vuoden mittaan ja haluaa tarkistaa omat kurssinsa.

Uutta on myös mahdollisuus nostaa ajankohtaisia kursseja näkyviin sivun yläreunaan, jolloin esimerkiksi jouluun, kesäkursseihin ja muihin teemoihin liittyvät kurssit löytyvät aiempaa helpommin.

Kerro palautetta ja auta meitä kehittämään kurssihakua!

Kerro palautetta uudesta kurssihausta! Olemme kiitollisia kaikesta palautteesta, sillä sen avulla järjestelmää saadaan kehitettyä entistä toimivammaksi. Palautetta voi jättää esimerkiksi palautelomakkeella sivuillamme, kirjallisena opistotalon palautelaatikkoon tai EKKOn toimiston kautta. Ota yhteyttä EKKOn toimistoon, mikäli tarvitset neuvontaa kurssihaussa. Autamme mielellämme!

Back To Top