skip to Main Content

Taidetta kesäkaupungissa: ikkunanäyttelyjä ja maagisia maailmoja

Taidetta Kesäkaupungissa: Ikkunanäyttelyjä Ja Maagisia Maailmoja
Päivi Aallon akvarellimaalaus 2024.

EKKOn opiskelijoiden ja opettajien taiteesta pääsee nauttimaan myös kesäaikaan! Lappeenrannan kaupunkisuunnittelun ideoima ikkunanäyttelyjen sarja toteutui jälleen keskustan tyhjissä liiketiloissa, tällä kertaa osana Kulttuurin unelmavuosi 2024 -teemaa.

Valtakadulla entisen kauppakeskus Oprin näyteikkunoissa on esillä teoksia EKKOn Kuvataide 1-, Kuvataide 2B- ja Akryylimaalauskurssien ryhmien opiskelijoilta kuluneelta lukuvuodelta. Ryhmiä on opettanut kuvataiteilija Tiinalotta Särmölä. Maalauksia on innoittanut muun muassa tämän vuoden kestävän kehityksen teema ”Maailma ympärillämme”. Viereisissä Oprin ikkunoissa on myös EKKOn taidekursseilla opiskelleen Sirkku Kylliäisen akvarellimaalauksia.

Maagiset maailmat -näyttely galleria Linnoituksessa 2.–10.7.

EKKOn kuvataiteen opiskelijoiden ja opettajien ryhmän EKKO-akvarellistien taidenäyttely Maagiset maailmat on avoinna Galleria Linnoituksessa (Kehruuhuoneenkuja 8) 2.–10.7.2024. Esillä on akvarellimaalauksia seuraavilta taiteilijoilta: Päivi Aalto, Kirsti Cederström, Heli Jämsén-Turkki, Eliisa Kivistö, Sirkku Kylliäinen, Pirjo Männynsalo, Leena Pukarinen, Maire Pyykkö ja Sirpa Tallqvist.

Näyttely on avoinna arkisin klo 10.00–16.00 ja viikonloppuna klo 11.00–15.00. Näyttelyn yhteydessä voi seurata 3.7. alkaen päivittäin työnäytöksiä klo 13.

EKKO-akvarellistit ryhmän kokoonpano vaihtelee eri näyttelyissä. Tavoitteena on lisätä innostusta ja kiinnostusta akvarellimaalaukseen. Maagiset maailmat -näyttelyn toteutukseen on saatu apuraha Saimaan Seutujen opisto-osakeyhtiöltä. Näyttely on osa Lappeenrannan kaupungin Kulttuurin unelmavuosi 2024 -tapahtumia.

Back To Top