skip to Main Content

Taiteemme helmiä -taidenäyttely opistotalolla 

Taiteemme Helmiä -taidenäyttely Opistotalolla 

Kuvataide 1-, Kuvataide 2B- ja Akryylimaalauskurssin taidenäyttely 10.2.–8.3.2023 Etelä-Karjalan kansalaisopistolla, Pohjolankatu 27, Lappeenranta.

Taiteemme helmiä -taidenäyttelyssä on teoksia taideopettaja Tiinalotta Särmölän Kuvataide 1-, Kuvataide 2B- ja Akryylimaalauskurssin opiskelijoilta. Esillä on öljyväri-, akryyli-,  akvarelli- ja mustemaalauksia, kuivapastellitöitä, hiilipiirustuksia ja puupiirroksia  yhteensä kahdeltakymmeneltäviideltä kuvataiteen harrastajalta. Teokset ovat valmistuneet syyslukukauden 2022 ja kevätlukukauden alun 2023 aikana. Olemme maalanneet ja piirtäneet asetelmia, maisemia, kukkia ja eläimiä. Olemme myös maalanneet maalauksia aiheella hyvinvointia luonnosta, EKKOn tämän vuoden teeman ”Hyvinvointia luonnolle, luonnossa ja luonnosta” innoittamina. Tunneilla olemme tutustuneet ja harjoitelleet myös sommittelu-, materiaali- ja värioppia.

Näyttely on avoinna Kansalaisopiston toimiston aukioloaikana ma-ti klo 10–17.15 ja ke-to klo 10–15, pe suljettu. Hiihtolomaviikolla 9 suljettu.

Näyttelyn taiteilijat: Ahopalo Pirjo, Hatinen Maija, Heimala Marja, Hyppönen Anneli, Holm Mervi, Hämäläinen Pauli, Karhuvaara Laura, Kosonen Kirsi, Krummen-Sinisalmi Maija, Kurkaa Raija, Kiukas Merja, Lamppu Terttu, Leino Raija, Liimatta Pirkko, Okko Pirkko, Palonen Mervi-Kaarina, Pyyhtiä-Hinkkanen Arja, Saarento Liisa, Sahari Tapio, Sarviaho Anne, Sassi Marjut, Sihvo Elina, Sokkanen Erja, Talonpoika Sirkka-Liisa, Taskula Tuula.

Tervetuloa tutustumaan taidenäyttelyymme ja ihastelemaan taiteemme helmiä!

Back To Top