skip to Main Content

Värejä vuodenajoista -näyttely opistotalolla

Värejä Vuodenajoista -näyttely Opistotalolla

Akvarellimaalauskurssin taidenäyttely 19.1.–8.2.2023 

Värejä vuodenajoista- taidenäyttelyssä on esillä akvarellimaalauksia taideopettaja Tiinalotta Särmölän torstain Akvarellimaalauskurssin aikuisopiskelijoilta. Esillä on myös kurssilla tehtyjä puupiirroksia. Mukana näyttelyssä on teoksia yhteensä kahdeltatoista akvarellimaalauksen harrastajalta. Näyttelyn teokset ovat valmistuneet syyslukukauden 2022 ja tammikuun 2023 aikana.

Akvarellimaalauskurssilla olemme harjoitelleet erilaisia akvarellitekniikoita kuten märkää märälle maalausta, erilaisia laveerauksia, akvarellisienten, erilaisten siveltimien ja maskinesteen käyttöä. Olemme maalanneet kukka-asetelmia, syksyisiä maisemia, muuttolintuja ja talvimaisemia. Olemme myös maalanneet maalauksia aiheella hyvinvointia luonnosta, EKKOn tämän vuoden teeman ”Hyvinvointia luonnolle, luonnossa ja luonnosta” innoittamina.

Näyttely on avoinna kansalaisopiston toimiston aukioloaikana ma-ti klo 10–17.15 ja ke-to klo 10–15

Näyttelyn taiteilijat: Ahos Riitta, Hyytiäinen Heidi, Häsä Tarja, Krummen-Sinisalmi Maija, Lindroos-Luotola Leena, Lipponen Kaisa, Mökkönen Anneli, Salojärvi Raili, Sultan Seija, Suutari Marja, Toivonen Maritta ja Tyyskä Terhi

Tervetuloa tutustumaan taidenäyttelyyn ja ihastelemaan värejä vuodenajoista!

Back To Top