skip to Main Content

Tule kehittämään kansalaisopistoa EKKOn opiskelijaraadissa!

Tule Kehittämään Kansalaisopistoa EKKOn Opiskelijaraadissa!

Etelä-Karjalan kansalaisopisto kutsuu nykyisiä opiskelijoita ja muita kuntalaisia mukaan opiskelijaraatiin kehittämään opiston toimintaa. Opiskelijaraadissa voi vaikuttaa kansalaisopiston toimintaan ja tulevaisuuteen vastaamalla sähköpostikyselyihin ja kertomalla omia näkemyksiä keskustelutilaisuuksissa.  Yhteisiä tapaamisia järjestetään keväällä 2023 helmi-maaliskuulla. Keskustelun teemoja ovat opiston ajankohtaiset asiat sekä raatilaisten esiin nostamat aiheet. Opiskelijaraatiin voi ilmoittautua 6.2. mennessä sivuillamme (linkki vie EKKOn kurssijärjestelmään).

EKKO tavoittelee opiskelijaraadista pysyvää toimintaa, joka vahvistaa entisestään opiston opiskelijoiden osallistumista toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen. Toiveena on, että raadin jäsenet olisivat mukana ainakin lukuvuoden kerrallaan, jotta kehittämistyö olisi jatkuvaa ja vaikuttavaa. Mukaan toivotaan erilaisia ihmisiä erilaisista elämäntilanteista! Raatilaisten ei tarvitse olla ennestään EKKOn kurssikonkareita, vaan kiinnostus kansalaisopistoa – tai vapaata sivistystä – kohtaan riittää.

Tervetuloa kansalaisopiston vaikuttajaksi!

Opiskelijaraadin jäsenet eivät saa varsinaisia palkkioita osallistumisesta, mutta osallistuneita muistetaan kauden aikana pienillä tuotepalkinnoilla ja arvontapalkinnoin, kuten opiston kurssilahjakortein. Keskustelutilaisuuksissa on myös tarjolla iltapalaa kahvin kera.

EKKOssa kehitetään myös muita kanavia antaa palautetta ja kehitysideoita. EKKO kehittelee opiskelijaraatitoimintaa osana kuuden eri kansalaisopiston yhteistä hanketta, jolle OPH on myöntänyt tukea. Lisätietoa Opistojen tunnettavuuden lisääminen palvelumuotoilun ja viestinnän keinoin -hankkeesta voi lukea sivuillamme.

Lisätietoa opiskelijaraadista:
Viestintäkoordinaattori Kaisa Leinonen, kaisa.leinonen(at)ekko.fi

Back To Top